Ce este de fapt compatibilitatea in dragoste si cat de mult depinde aceastea de tipologia fiecaruia in parte? Cum ne dam seama ca suntem sau nu compatibili unul cu celalalt?
Sangvinic-Melancolic- Sangvinicul stie sa daruiasca, melancolicului ii place sa primeasca. Sangvinicul traieste in prezent, melancolicul in viitor. In acest cuplu, sangvinicul este cel care preia controlul si tinde sa-si impuna punctul de vedere in aproape orice privinta. Daca nu isi tempereaza iesirile, melancolicul va avea mult de suferit in aceasta relatie pentru ca este tentat sa se complaca in propria situatie. Ce au in comun aceste temperamente este faptul ca ambii sunt indragostiti de frumos si de aspectul intelectual al lucrurilor.

Sangvinic-Sangvinic- O pereche pe cat de frumoasa, pe atat de periculoasa! Amandoi isi urmaresc propriul interes, ceea ce ar putea duce la o relatie pe termen lung. Doar in conditiile in care unul din doi poate renunta la dorintele sale pentru a le implini pe ale celuilalt. Ar fi bine ca fiecare sa stie sa cedeze la un moment dat, pentru ca altfel fiecare se va retrage in carapacea sa.

Un articol de Dana Negoita

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri