Ne-am dorit cu totii la un moment dat ca relatia noastra cu partenerul de viata cel mult iubit sa fie una perfecta. Si ca poveste de iubire dintre noi sa decurga conform unui scenariu de telenovela.
Pentru ca un cuplu=1+1 - Temenul cuplu implica prin insasi definitia sa un numar de doi. Ok! Deci tu si el formati un cuplu. La un moment dat, intr-un cuplu identitatea unuia este completata de a celuilalt. Pentru ca subit incetati de a mai exista separat, ci impreuna. Nu mai conteaza ca tu esti tu, ca el este el, ci conteaza ca voi doi existati impreuna. Compatibilitatea intre doua persoane se creeaza cu timpul. In timp cei doi se slefuiesc reciproc si se accepta asa cum sunt. Cu defecte cu tot...
Pentru ca perfectionismul este o boala incurabila - Daca am porni de la premisa ca suntem perfecti, am pleca din start de la o premisa gresita. Femeile care fac tot posibilul pentru a fi perfecte, duc o lupta grea cu ele insele. Si poate ca nu este tocmai imposibil sa se apropie de perfectionism, dar in numele cauzei ar uita de efect. Ar uita sa fie ele insele! In incercarea de a da tot ce este mai bun din ea, o femeie s-ar pune pe sine pe primul plan si in mod cert partenerul ar trece pe un loc secundar. Ceea ce nu ar fi tocmai pe placul barbatilor..
Pentru ca barbatii adora sa fie cicaliti - Poate ca este unul dintre cele mai puerile motive pentru care le-ai auzit vreodata, dar pe cat de banal poate parea, pe atat este de adevarat. Si spun acest lucru facand apel la situatiile cuplurilor din jurul meu si de ce nu, chiar la mine insami. Cand totul este prea roz, te gandesti ca nu ar strica si putin gri. Cand dragostea are zilnic acelasi gust, te gandesti sa o condimentezi din cand in cand. Sa-i adaugi putina sare si piper! Cu mici rautati, cu vorbe aruncate la suparare, cu putina zgandarire a orgoliulu...Pentru ca la urma urmei, vorba proverbului: Les ecus s'aiment et s'attirent...

Un articol de Dana Negoita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri