Ne-am dorit cu totii la un moment dat ca relatia noastra cu partenerul de viata cel mult iubit sa fie una perfecta. Si ca poveste de iubire dintre noi sa decurga conform unui scenariu de telenovela.
Ne-am dorit cu totii la un moment dat ca relatia noastra cu partenerul de viata cel mult iubit sa fie una perfecta. Si ca poveste de iubire dintre noi sa decurga conform unui scenariu de telenovela. In acest basm ea sa joace rolul sotiei iubitoare si fidele, al mamei exemplare, al iubitei perfecte si cu o cariera de invidiat in spate, iar el sa fie barbatul cu o mie de calitati, capabil sa se descurce in orice situatie si pe deasupra sa se dedice in intregime familiei. De vis, veti spune! Realitatea este insa alta...Viata nu este deloc o poveste, iar relatiile dintre barbati si femei sunt departe de a fi perfecte. Si...sa fim seriosi: oare barbatii chiar ne vor perfecte? Eu personal inclin sa cred ca nu... Iata cateva dintre motivele pentru care barbatii nu si-ar dori ca noi sa fim intruchiparea perfectiunii pe pamant:
Pentru ca tu esti tu - Mai mult ca sigur el te iubeste tocmai pentru ca esti asa cum esti. In momentul in care te-a ales, a facut-o tocmai ceea ce esti si nu pentru ceea ce putea sa devii. Iar acele imperfectiuni care il scot din sarite uneori, sunt de fapt lucrurile care te diferentiaza de sutele de femei din jurul tau si-ti confera farmecul personal. Barbatul este asa cum este pentru ca tu esti ceea ce esti, el exista pentru ca tu existi, el nu este perfect pentru ca nici tu nu esti perfecta. Si pentru el, asa imperfecta cum esti, reprezinti totul pe pamant.
Pentru ca el are nevoie de ceea ce ii oferi tu - Chiar daca recunosc sau nu, barbatii au nevoie de adrenalina in viata lor. Si cea mai sigura sursa de suspans o constitui chiar tu...Uimitor? Nu chiar...Imaginati-va cum ar fi viata pe pamant daca totul s-ar intampla ca la carte, daca existenta noastra ar fi privata tocmai de acele mici certuri, gaselnite, rabufniri de manie si hohote de plans care fac ulterior deliciul impacarilor..Plictisitor, nu? Nu ar mai exista adrenalina care ne pune sangele in miscare, iar el nu ar avea parte de doza minima de adrenalina pe care i-o oferi chiar tu.
Pentru ca in ochii lui tu esti perfecta - Oricat de constienti am fi ca perfectiunea intr-o relatie nu exista, de un lucru suntem siguri: atunci cand iubesti, lumea din jurul tau iti pare perfecta, viata este minunata, totul in sine este perfect. Ea insasi iti pare perfecta! Si la urma urmei, sa dam cezarului ce este al cezarului: arhaicul proverb romanesc “dragostea este oarba” chiar se aplica in dragoste! Fara a jigni vreunul dintre cele doua sexe, trebuie sa admitem ca este in natura noastra umana sa idealizam persoana iubita, sa facem din aceasta centrul universului nostru. Asa ca pentru el, ea reprezinta intr-adevar perfectiunea!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Cum să alegi componente pentru baia ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri