Tii foarte mult la partener, dar simti ca lucrurile nu mai sunt la fel ca la inceput.
Uneori se intampla ca relatia sau casatoria sa nu mai fie o prioritate. Orele de program si mai ales orele peste program, copii si diverse activitati va rapesc din timpul acordat relatiei. Adeseori se gasesc diverse justificari: muncesc mai mult pentru a intretine familia, petrec ceva mai mult timp cu copiii pentru a ma asigura ca au o educatie corecta, trebuie sa stau mai mult cu prietenul sau prietena X, pentru ca trece printr-o perioada mai dificila. In realitate, cariera este un simplu mijloc, iar copiii vor fi fericiti daca voi aveti o casnicie solida. Copii au nevoie de o familie unde sa se simta in siguranta, iar ideile lor despre relatii, despre casatorie se formeaza in urma experientelor din familie.

Daca la inceput nu rezistati sa stati prea mult timp despartiti, acum nici nu va mai dati seama de cand nu ati mai avut cu adevarat o conversatie. Eventual va intalniti seara in pat cand sunteti amandoi foarte obositi si dimineata la cafea -pentru ca nu mai aveti timp de mic dejun- si faceti schimb de informatii, fara a comunica real. Poate ca aveti obiceiul de a face un mini raport al celor petrecute in ziua respectiva sau precedenta, mai vorbiti despre cunostinte comune sau despre copii.

Mai mult, din iubiti pasionali, ati devenit simpli colegi de camera.

O relatie nu merge de la sine. Ea are nevoie sa fie intretinuta. Este drept ca ati jurat ca veti fi impreuna la bine si la greu pana la adanci batraneti, dar aceasta promisiune trebuie respectata zi de zi. Daca nu faceti eforturi pentru a mentine relatia frumoasa, atunci aceasta se va raci si in curand veti realiza ca aveti alaturi un strain.

Primul pas in resuscitarea relatiei este sa admiteti ca treceti printr-o perioada dificila si sa va dati seama care au fost factorii care au contribuit la indepartarea dintre voi. Puteti planui o escapada sau puteti sa incercati sa iesiti din nou. Ganditi-va la intalnirile romantice pe care le aveati inainte de a locui sub acelasi acoperis si nu pierdeti nicio ocazie pentru a le reitera.

Invatati din nou sa apreciati gesturile partenerului. Complimentele, vorbele frumoase nu trebuie sa lipseasca.

Implicati-va in actiuni comune. Poate ca partenerul are un nou hobby care ii ocupa mai mult timp. Incearca sa ii intelegi hobby-urile si poate iti vor placea si tie. Poate ca de obicei va delegati responsabilitatile in ceea ce priveste copiii pe principiul: "Eu ii ajut la teme, tu mergi cu ei la meci." Ar trebui sa aveti cat mai multe activitati comune, astfel incat sa le puteti transmite si celor mici mesajul ca sunteti impreuna orice ar fi.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri