Daca familia ne este data, daca de multe ori iubirea ne face orbi, prietenii ni-i alegem pornind de la criterii rationale. De aceea, ne este uneori greu sa recunoastem ca anumite relatii ne fac rau. Noi i-am ales (de multe ori dupa chipul si asemanarea noastra), asa ca este imposibil ca prietenul acela sa nu ne faca bine.
Daca ai o problema, atunci prietena cu siguranta va avea una mai mare. Daca stai sa judeci la rece, iti dai seama ca tu ai fi avut nevoie de sprijin, dar dupa cum prezinta ea situatia, te simti prost pentru ca ai indraznit sa ii ceri ceva, stiind ca ea este intr-o situatie delicata.
Daca se simte singura, atunci tu trebuie sa fii alaturi de ea. Daca ai nevoie sa vorbesti pur si simplu cu cineva, nu isi va face timp. Sau poate ca veti avea o discutie si dupa doua minute va schimba subiectul orientandu-se catre propria persoana.
Tu simti ca se profita de tine, dar nu vrei sa accepti acest lucru. Te gandesti ca esti o persoana rea, pentru ca poti sa ai o asemenea parere despre cineva atat de apropiat.
Vindecarea
Daca o persoana iti face rau, atunci ea trebuie indepartata. Este foarte simplu. Nu trebuie sa te simti vinovata.
Primul pas este sa recunosti ca prietenia in cauza iti este daunatoare. Lasand sa continue o astfel de relatie, nu faci decat sa ii dai voie prietenei sa te raneasca. Daca nu esti sigura ca esti manipulata, atunci poti testa reactiile, sa vezi daca intr-adevar ai dreptate. Este important sa discuti si cu alte cunostinte. De cele mai multe ori, ele vor observa din afara ca prietena ta abuzeaza de tine. Ii vei lua apararea, probabil. Incearca sa ii asculti pe cei ce tin la tine, sa le asculti argumentele. Indeparteaza-te incet-incet, gandeste-te mai intai la tine si la nevoile tale si apoi la nevoile ei.
Este dificil sa te desparti de o prietena toxica, dar este mult mai bine pentru tine.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri