Descifreaza si tu psihologia amantelor si afla cum arata portretul afectiv al Amantei Materialiste, ce trasaturi are Amanta Idealista si cum poti identifica o Amanta Optimista.

3. AMANTA OPTIMISTA

Amantei optimiste nici nu ii trece prin cap ca ar putea fi cealalta femeie… Nu se asteapta niciodata la acest lucru. Niciodata nu este pregatita emotional pentru aceasta lovitura… Relatiile cu barbati casatoriti nu se incadreaza in viziunile sale morale asupra relatiilor de iubire. Poate ca este la randul sau implicata intr-o relatie din care nu lipsesc insatisfactiile si problemele. Ea isi permite apropierea de un barbat casatorit crezand despre sine ca este in siguranta… Sau nu… Amanta optimista considera ca merita sa fie unica femeie din viata unui barbat, iar statutul de amanta o face sa se simta nemultumita, neimplinita. Se simte inconfortabil in aceasta postura si isi doreste sa-si transforme relatia intr-una oficiala. Se poate ca de multe ori in viata sa a blamat femeile care acceptau sa “imparta” un barbat, iar acum, vazandu-se la randul sau intr-o ipostaza similara, sa se simta nefericita.

Amantei optimiste nu ii plac aventurile. Nu o incanta aceasta instabilitate perpetua si rolul sau secundar. Vrea mult mai mult decat atat. Considera ca merita sa aiba mai mult cu acest barbat. Ii pare ca este cine este, ca accepta ceea ce accepta. Amanta optimista accepta insa acest statut de multe ori din cauza iubirii. Iubeste prea mult. Se lasa prea mult calauzita de sentimentele sale. Isi asculta doar inima si isi ignora total ratiunea. Si ea spera ca odata, candva, iubitul ei fidel nimanui o va dori ca sotie. Nici ea nu vede cand acesta nu isi doreste sa faca acest lucru, cand acesta nu prezinta nici cea mai mica intentie de a-si abandona relatia legitima. Din lumea in care se afla insa, amanta optimista isi priveste cu incredere viitorul. Crede in sansa ei minuscula de fericire legitima.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri