In adancul sufletelor lor, multe femei stiu ca nu ar trebui sa faca pasul casatoriei si cu toate acestea merg in fata altarului alaturi de un barbat de care vor fi nevoite sa divorteze mai apoi.

WebMd spune povestea lui Christine Bereitschaft. Cam la momentul cand era cu pregatirile de nunta la jumatate, Christine a inceput sa se lupte cu neincrederea. Logodnicul ei era foarte secretos cu privire la jobul sau iar familia ei si prietenii o tot avertizau ca nu ar trebui sa se casatoreasca cu el.

Avea un sentiment ciudat ca ceva nu este in ordine dar nu a vrut sa isi asculte instinctul. “Eram prea ocupata sa imi organizez nunta de vis”, povesteste ea. De asemenea, in ziua nuntii s-a simtit, in mod ciudat, foarte goala pe din interior. Mintea mea era goala iar in timpul juramintelor mi-am dat seama ca nu credeam cu adevarat in ele si nici nu imi trecea prin cap ce inseamna cu adevarat sa fii casatorita. Cinci luni de la ceremonia nuntii, Christine a cerut divort.

Allison Moir-Smith autoarea cartii Emotionally Engaged spune ca “femeile uita adesea ca maritisul insemana mai mult decat o nunta somptuoasa”. “Trebuie sa te obinuiesti si cu ideea ca nu mai esti singura ci in cuplu”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Dar totusi, cum poti sa distingi temerile normale pe care toata lumea le are inainte de nunta, de aceste presimtiri ca ceva nu este in regula. In primul rand trebuie sa iscodesti bine in adanc sa vezi ce iti cauzeaza agitatia si indoielile. Poate sa fie doar stres normal in astfel de stituatii dar sentimentele tale pot sa fie generate de motive mult mai profunde.

De exemplu, Chastity Castle-White, acum in varsta de 33 de ani, avusese o relatie de 5 ani de zile cu cel care acum ii este sot, scrie WebMd. Cu toate ca se simtea neglijata de el si chiar ranita de faptul ca acesta nu isi facea niciodata timp pentru amandoi, Chastity a spus totusi “da”.

Cu o ora inainte de ceremonie, tanara de 24 de ani de atunci a inceput sa dea inapoi. "Eram in lacrimi", povesteste ea. Cu toate acestea s-a dus in fata altarului. Acum, noua ani mai tarziu, ea este in plin proces de divort. “Ascultati-va instinctele”, spune ea. “Eu trebuia sa dau atentie acestor semene care imi aratau ca nu va merge...”

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Caria dentară – ce este și cum se tratează Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Foto front si main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri