Va duceti aminte? Daca inca va mai puneti intrebari as vrea sa raspund intrebarilor voastre.
Belami ne-a trimis mai demult povestea sa, pe care am si publicat-o. A dorit sa ne ofere clarificari suplimentare si sa ne spuna mai multe despre ce s-a intamplat ulterior. Povestea sa poate fi citita aici.
Va duceti aminte? Daca inca va mai puneti intrebari as vrea sa raspund intrebarilor voastre. Tot timpul m-a avertizat ca nu va fi viitor pentru noi! M-am inselat crezand ca vorbele mele vor avea ecou... M-am inselat crezand in vorbele lui spuse cand era “inghesuit”... M-am inselat timp de 5 ani si el nu are nicio vina ca eu am crezut ca este un barbat normal cu suflet si vrea sa uite trecutul... Nu el a fost de vina ci eu! De ce? Pentru ca “poleindu-l” cu ceea ce as fi vrut sa gasesc la barbatul pe care-l iubesc am gresit fatal! De ce? Pentru ca nu el era cel “sortit”, pentru ca el a incercat dar n-a reusit sa se sincronizeze cu bioritmul meu sufletesc! Cine sa-l condamne si de ce? A facut tot ce i-a stat in putinta sa raspunda sentimentelor mele, dar s-a trezit el insusi secatuit de iubire si incapabil sa mai ofere... ci numai sa primeasca! Ghinionul meu, caci am sperat la reciprocitate dar nu am stiut ca este imposibil in cazul lui... Ce sa speri de la un om care se zbate pe uscat....?
E greu sa recunosti ca ai gresit, dar trebuie sa admitem asta! Daca vrem sa fim sinceri cu noi insine trebuie sa ne asumam si esecurile sau mai ales esecurile!
Mi-e greu sa cred ca barbatul pe care pana mai ieri il simteam aproape a devenit un strain... Mi-e greu sa cred ca nu a inteles nimic din sacrificiile mele facute special pentru el... Mi-e greu sa-mi revin in urma umilintelor la care m-a supus fara explicatie si carora le-am raspuns ca si cum as fi fost inconstienta(in incercarea de-a ignora evidenta...)!
Mi-e greu sa recunosc faptul ca m-am lasat “manipulata” in numele iubirii pe care i-am purtat-o... Ufff ce greu imi este sa recunosc faptul ca n-am primit nici un sfert din cat am dat... Si totusi, nu-mi pare rau! Poate ca multi ma vor judeca, dar eu cred ca nimic nu este intamplator! Eu nu am renuntat inca la iubirea ce exista in sufletul meu ci numai am “sanctionat” pe cel iubit pentru ca nu a inteles nimic... Pacat!
Inca il iubesc!
belami
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri