Ce au in comun seducatoarele? Primul raspuns care ne vine in minte este frumusetea fizica. Nimic mai fals! Inteligenta, feminitatea, abilitatile de manipulare sunt armele seductiei. "Nu te nasti, ci devii femeie", spunea Simone de Beauvoir.
Jurnalista s-a dovedit mai iscusita decat oamenii politici intervievati, determinandu-i sa i se confeseze. Nu, nu a folosit tehnicile uzuale, ci si-a adaptat discursul in functie de personalitatea in fata careia se afla. In cazul lui Kissinger, personalitate obsedata de control, a jonglat intre un comportament agresiv, aspru si un comportament bland. Prin aceasta alternanta, dozata eficient, a trezit in el dorinta de a o multumi. Si cum poti multumi un jurnalist? Oferindu-i informatia de care are nevoie...
Monica Lewinsky - seducatoarea moderna
Cand am vazut primele poze cu deja legendara Monica, nu mi-a venit sa cred ca a reusit sa il seduca pe unul dintre cei mai influenti oameni din lume. Trasaturile fizice nu o recomandau drept o femeie frumoasa, iar formele generoase nu se incadrau in tiparul modern - a se citi anorexic - al frumusetii. In schimb, ea a stiut dintotdeauna ce are de facut. A reusit mereu sa iasa in evidenta, s-a plasat strategic la evenimente, astfel incat sa stabileasca usor contactul vizual cu Bill. Cand a avut prima sansa sa se afle singura cu el in aceeasi incapere, a avut grija sa transmita semnale sexuale, puternice, dar aparent subtile. Spre sfarsitul serii, presedintele a insistat sa petreaca mai mult timp impreune si a invitat-o in biroul sau. Atunci au avut si primul contact sexual. Poate ca voi fi blamata ca am ales un astfel de exemplu, dar trecand peste incarcatura evenimentului, nu putem sa ii negam Monicai abilitatile de seductie.
Exemplele enumerate nu sunt tocmai demne de urmat, dar demonstreaza ca un barbat nu este neaparat atras de frumusetea fizica. Este nevoie de mult mai mult pentru a il seduce.
va urma...
Un articol de Andra Micu
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri