Barbatii sunt mai atrasi de sex decat femeile dar asta nu inseamna ca ar trebui sa inghitim galusca impusa cultural, crezand neaparat ca ei ar fi in mod natural, programati sa insele. Marea majoritate a barbatilor sunt fericiti fiind in mod natural, monogami arata The Good Men Project.

Cercetarea arata cate partenere spun barbatii ca si-ar dori pentru viitor si nu cate au avut in realitate. Daca ne uitam si la acest aspect, la numarul de partenere pe care barbatii spun ca l-au avut, procentul barbatilor poligami devine si mai mic, undeva intre 5 si 15%.

Mi mult decat atat, stim ca barbatii au de asemenea tendinta de a-si exagera experienta sexuala atunci cand completeaza chestionare si avem aceste evidente in cercetarile noastre; asa incat procentul poligamilor trebuie sa fie in realitate chiar mai mic decat ceea ce arata studiul.

Ceea ce ne spun noua barbatii este ca ei isi doresc relatii stabile, chiar daca acest aspect nu se incadreaza in stereotipul nostru, comenteaza Smiler. Nu conteaza daca intervievam liceeni, studenti sau adulti – toti ne spun acelasi lucru – ca isi doresc o relatie serioasa. Si vorbesc sincer in privinta asta. De exemplu, in Statele Unite, 80% dintre liceeni ne-au spus ca au avut cel putin o relatie serioasa, la fel, 90% dintre adultii care au participat la studiu, au fost casatoriti cel putin o data pe parcursul vietii lor – chiar daca prejudecata despre casatorie ii ameninta ca dupa luna de miere nu vor mai avea parte de distractie si sex.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

In timp ce foarte multe dintre aceste casatorii nu vor rezista 40 de ani, cam jumatate rezista. Majoritatea barbatilor sunt interesati sa fie intr-o relatie cu o persoana intr-un anumit timp, fie ca este vorba despre un context marital sau nu. Sa ai o amanta nu presupune, in acceptiunea noastra neaparat ideea unei relatii promiscuue, bazate pe sex. Un barbat care isi alege o amanta isi alege aceasta partenera cu foarte mare atentie si in mod tipic, chiar traieste o anumita conexiune emotionala fata de ea. Nu este vorba despre monogamie, dar este vorba despre o relatie pe termen lung.

Daca cititi istoria sau daca priviti la televizor documentare despre lumi antice, veti observa ca in momentul in care se vorbeste despre familie, aproape intotdeauna se vorbste despre cupluri monogame. Ceea ce nu este o fictiune sau o conventie. Majoritatea adultilor care au trait pe Pamant au fost implicati in relatii monogame. Desigur, poligamia a fost legala in ulte parti ale lumii si in toate timpurile insa aici, barbatii care practica poligamia sunt/erau doar liderii culturali sau spirituali. De ce? Fiindca sunt singurii care pot atrage si intretine mai multe sotii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri