Eram deja casatorit si aveam trei copii. Aceasta este povestea unui barbat care isi gaseste iubirea in afara casniciei. Sunt sortite pierii iubirile imposibile? Cine este victima unei astfel de intamplari? Copiii sunt ei, cei care sufera cel mai tare?

Pentru ea era o problema de dreptate. Daca tot nu reuseam sa ii trimit bani la timp, trebuia ca macar sa ma revansez cu propriul meu timp. Trebuia sa imi pacalesc familia unu si sa imi preiau rolul in familia doi. Adica, trebuia sa imi incalc regula la care tineam cel mai tare - sa nu imi ranesc copiii.

Zeita devenise prea umana... Asteptarile si nevoile ei au adus dupa sine alte griji. Zilele acestea am avut o conversatie politicoasa. Ea are un nou prieten care nu inceteaza sa ii reaminteasca ce piaza-rea sunt. Eu inca imi mai vizitez baiatul si il sprijin. Cel mai mare baiat din prima mea familie l-a cunoscut chiar, pe fratiorul sau si multi dintre prieteni stiu despre existenta sa. Am doua familii, doua partenere si nici un contact emotional cu vreuna dintre ele.

Am ramas cu amintiri insa. Pentru doi ani minunati, viata era un vis romantic, un loc unde noi faceam regulile iar acestea erau corecte. In ceea ce o priveste pe Lisa, este vorba despre visuri spulberate. <<Ai mestecat mai mult decat puteai sa inghiti>>, imi spune. Libertatea pe care mi-o oferea la inceput s-a transformat in singuratate; ea avea nevoie de cineva cu care sa isi traiasca viata, nu viitorul. Chiar stiu cum moare iubirea: Realitatea o ucide...”

Foto front, main si int. art.: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri