Eram deja casatorit si aveam trei copii. Aceasta este povestea unui barbat care isi gaseste iubirea in afara casniciei. Sunt sortite pierii iubirile imposibile? Cine este victima unei astfel de intamplari? Copiii sunt ei, cei care sufera cel mai tare?

Ma casatorisem fiindca eram obosit sa fiu singur si sa indur o succesiune de relatii scurte. De asemenea, sora mea murise iar fiul ei de 6 ani avea nevoie de un loc pentru escapade, departe de bunicii carora le ramasese responsabilitatea de a-l creste. Asa ca am decis sa ma casatoresc cu fata cu care ma intalneam in acel moment. Nu era mai buna sau mai rea decat celelate femei cu care ma intalnisem in trecut , ale caror nume le-am uitat demult si ale caror fete nu mi le mai amintesc. Tineam la ea. Insa este o mare diferenta intre a fi indragostit si a iubi pe cineva. Sotia mea era o persoana buna, foarte creativa, o gazda perfecta si o persoana sociabila.

Aveam si cateva interese comune. Ne placea sa calatorim, iubeam muzica si arhitectura. Dar dupa 3 copii si 20 de ani care au trecut, nu mai aveam nimic in comun si nimic sa ne spunem unul celuilalt. Nu mai facusem dragoste de ani de zile si nici nu ne lipsea asta. Nu e nimic neobisnuit in legatura cu ceea ce a deteriorat relatia noastra: lungile ore in care am lucrat ca sa ofer familiei mele o viata mai buna a insemnat o acumulare de frustari si dureri si au generat o comunicare defectuoasa. Totusi, ceea ce s-a intamplat mai tarziu poate fi pus in categoria neobisnuitului. In urma cu patru ani am cunoscut o femeie si m-am indragosti nebuneste de ea. A ramas insarcinata cu copilul meu si acesta este secretul pe care l-am tinut fata de sotia mea.

Apoi am avut doua familii, doua realitati. Sotia mea si cu mine constientizasem in tacere faptul ca dupa ce copiii vor fi devenit maturi, ne-am fi despartit. Asa ca aveam conturi separate, ne petreceam vacantele separat. In acelasi timp aveam o relatie cu o femeie si cu ea ma puteam vedea imbatranind si care in acel moment era insarcinata cu copilul meu. Traisem o jumatate de viata si niciodata nu am simtit dragostea adevarata. Eram cu adevarat fericit si cu toate acestea traiam o minciuna.

Zeita...

Eu si Lisa ne-am intalnit atunci cand lucram la un proiect. Ea avea 35 de ani dar nici macar o zi nu arata ca si cand ar fi avut mai mult de 30 de ani. Era desteapta, inteligenta, atractiva. Ne-am petrecut ore in sir vorbind despre orice. Nu mai intalnisem in viata mea o femeie mai senzuala. Pentru mine, ea era ca o Zeita.

In loc sa renunte la o aventura cu un barbat insurat, Lisa a considerat ca ideea asta este riscanta si in acelasi timp amuzanta. Locuiam la mai bine de 200 de mile departare unul de celalalt iar fiecare intalnire era o adevarata aventura. Ea era confortabila in privinta sexualitatii sale, o iubitoare si puteam sa spun asta, vazand-o comunicand cu copiii ei – o mama protectoare. Mai presus de toate era foarte apreciativa si imi oferea suport emotional si incurajari, ceea ce nu mai traiesem de ani de zile. Pentru ea, escapadele noastre erau un fel de tearpie, pentru durerea divortului. Pentru mine era tot ce puteam sa imi doresc de la o femeie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri