Imposibilitatea intelegerii dorintelor uneori contradictorii ale unei femei a stat la baza unor discutii intreminabile, a devenit subiect de gluma sau de reclama.
Silvia
Nu stim ce vrem
La prima vedere toate femeile par ca stiu ce vor. Fals. La un moment dat ajung sa fie nemultumite de ceea ce au si vor si mai mult. Nu conteaza ca este vorba de barbati sau orice altceva. Mai devreme sau mai tarziu nu le mai place ce au si cauta schimbarea. Risca si spera sa le fie mult mai bine decat le este in prezent, tocmai pentru ca ele “cred” ca stiu ce vor.
Nu-i asa ca de fiecare data cand intalnesti ceva spectaculos crezi ca este ceea ce vrei, doar ca daca a doua zi gasesti ceva si mai si iti schimbi parerea?
Livia
Vrem totul
Ce vor femeile? Nu cred ca femeile stiu ce vor! Sau, mai bine spus, nu poti raspunde clar acestei intrebari pentru ca femeile sunt femei si astazi vor “un barbat adevarat”, “o familie fericita cu doi copii sanatosi si un sot iubitor”, iar maine “plimbari in insule exotice”, “aventuri cu diversi actori sau fotomodele”... si lista poate continua la nesfarsit!
Cred ca cel mai potrivit raspuns este : FEMEILE VOR TOTUL. Important este ca, chiar daca isi doresc totul in viata, femeile nu sunt egoiste. Ele vor sa imparta acest TOT cu partenerul de viata, cu prietenii si copii lor. Haideti sa fim sincere: noua ne este bine atunci cand celor dragi noua le este bine!
Adina
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri