Romanticii vorbesc despre singura mare iubire si suflete pereche, optimistii spun ca putem iubi de mai multe ori in viata, norocosii traiesc mai multe iubiri, iar Maria nu crede in dragoste.
Cine nu se poate schimba, nu va mai iubi...
Vlad
Iubire responsabila
Imi vine sa rad cand imi amintesc cum plangeam dupa ce m-am despartit de primul meu prieten... prima mea dragoste... primele nebunii... primele visuri si sperante! Credeam ca nu voi mai iubi pe nimeni, eram hotarata sa il astept pana la sfarsitul vietii deoarece EL era jumatatea mea.
Peste cativa ani am cunoscut pe altcineva! Alta iubire, alte sentimente si alte visuri! S-a terminat si aceasta poveste... si iar am plans... si am vrut sa mor deoarece credeam ca am pierdut o parte din mine.
Acum, dupa aproape 3 ani de casnicie, imi vine sa rad! Abia acuma inteleg care este mersul vietii, ce este important si ce nu este in dragoste. Abia acuma inteleg ca fiecare dragoste are nebunia ei... toate iubirile si dezamagirile te invata si te pregatesc pentru ceea ce inseamna sa IUBESTI RESPONSABIL , ca o adevarata FEMEIE!
Acest articol nu se poate incheia asa... Trebuie sa ne spui si tu daca te regasesti in vreunul dintre gandurile asezate mai sus sau sa ne spui si tu de cate ori crezi ca putem iubi intr-o viata.
Adina
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri