Exista viata dupa divort. Exista viata profesionala, exista viata familiala si da, trebuie sa existe si viata personala.
Poate ca imediat ce reusesti sa scapi de evenimentul nu tocmai placut, nu simti ca ai putea sa o iei de la capat. Te gandesti ca ar trebui sa te concentrezi asupra copiilor sau asupra carierei astfel incat sa iti poti duce la indeplinire noul rol, cel de parinte singur.

Inca mai porti povara relatiei ce s-a incheiat definitiv, lucrezi full-time, trebuie sa ii acorzi mult mai multa atentie celui mic, astfel incat sa nu resimta prea tare pierderea. Asadar, nu prea iti surade ideea de a iesi la o cafea cu un necunoscut. Te simti prea obosita pentru a trece din nou prin toate fazele unei relatii. De aceea, probabil vei prefera sa petreci serile de weekend in pijamale in fata televizorului alaturi de copil, decat sa te pregatesti pentru o noapte romantica cu un barbat necunoscut.

Cu toate acestea, trebuie sa te repui pe picioare. Viata ta nu s-a sfarsit, nu trebuie sa te concentrezi acum numai asupra copiilor. Nu ar fi drept fata de tine. Nu este sfarsitul, ci este sansa unui nou inceput. Stii ce iti doresti de la viata, ai o cariera inainte, esti responsabila. Nu iti poti permite sa faci greseli si in acelasi timp nu ai cum sa gresesti. Esti puternica, ai fost iubita nespus, nu mai trebuie sa demonstrezi nimic nimanui.

Este intr-adevar mult mai dificil sa te avanti intr-o noua relatie si exista o serie de probleme pe care nu le intampinasesi inainte sa fi purtat verigheta. Primul pas este sa gasesti pe cineva cu intentii serioase. Exista multi barbati care fie bat in retragere atunci cand afla ca sunt si copii la mijloc, fie considera ca esti o prada usoara, ca ai nevoie disperata de iubire si ca ii vei face usor loc in viata ta. Cu toate acestea, acum esti matura, esti responsabila, cu atat mai mult cu cat nu trebuie sa te gandesti numai la tine ci si la cei mici.

Este mult mai usor sa intemeiezi o familie alaturi de un barbat ce a trecut printr-o experienta similara si care are si el copii.

Daca te simti istovita si consideri ca nu esti pregatita pentru urmatorul pas, ai nevoie de un mic ajutor. Il vei gasi alaturi de o prietena buna sau de un psiholog. Poti de asemeneasa te rasfeti putin mergand la sala, optand pentru o schimbare look, mergand la cateva sedinte de masaj sau la o sesiune de shopping. Meriti sa fii din nou iubita si daca ai un pic de incredere, daca nu te inchizi in tine si daca deschizi ochii sunt sigura ca vei gasi pe cineva care sa merite cat ai clipi.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri