27 iulie. Cezariana programata. Emotii puternice. Ora 14 si 10 minute. Un ingeras zboara pe holul maternitatii. Soarele stralucea atat de tare incat razele lui luminau chipul ingerasului. A scancit putin sa ne salute si apoi a adormit.

Ne mangaie cu petalele ei

Isi deschide petalele sa te imbratiseze si sa te incante cu surasul ei. Se alinta, gangureste, sta nemiscata cand este pupata. Adoarme pe burtica sotului ca doar este taticul ei. Am intrat intr-o alta lume, lumea crinutului meu. In fiecare zi vizitam impreuna florile din ghiveci si le ingrijim. Se uita curioasa. Nu stie ce fac, dar ii plac. Intinde mana sa le atinga si parca le da din stralucirea ochilor ei.

Ce ne mai putem dori?
Nu mai putem cere nimic de la viata pentru ca avem totul. Suntem niste parinti impliniti si ii multumim lui Dumnezeu pentru tot.

Amintiri intr-o cutie de pantofi transformata in talisman

Zilele trec, fetita creste si amintirile sentimentale raman in sufletul nostru. Dar orice lucru care a semnificat ceva pentru noi si poate fi pastrat este strans cu drag intr-o cutie: de la testul de sarcina pana la sosetele, suzeta, bratara din maternitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Aceasta cutie va fi talismanul nostru acum, dar si peste ani, cand ne vom aminti cu drag aceste clipe de neuitat. A fi parinte este un lucru nobil si trebuie tratat cum se cuvine. Cu dragoste, intelepciune si daruire.

Un articol de Stroe Virginia

Nota: Acest articol face parte din seria materialelor pe care revista Garbo le publica in martie, pentru a pune aceasta luna sub semnul feminitatii. Stroe Virginia este una dintre castigatoarele concursului de creatie organizat de revista Garbo in colaborare cu editura Cununi de Stele. Din randurile scrise simplu si emotionant putem simti bucuria pe care doar acest miracol mic si gingas numit COPIL o poate aduce in sanul unei familii.

Lista tuturor castigatoarelor o puteti consulta AICI. Urmariti Garbo pentru a citi si alte povestiri interesante, scrise de catre cele mai talentate cititoare ale noastre.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri