27 iulie. Cezariana programata. Emotii puternice. Ora 14 si 10 minute. Un ingeras zboara pe holul maternitatii. Soarele stralucea atat de tare incat razele lui luminau chipul ingerasului. A scancit putin sa ne salute si apoi a adormit.

In gradina vietii noastre a rasarit “un crin”

Asa ne-am cunoscut...

M-a cucerit cu o floare si cu un zambet. Cand rataceam amandoi prin lumea virtuala la capatul rabdarii ne-am decis sa ne acordam o sansa. Poate ca a fost singura si cea mai importanta sansa pe care ne-a dat-o viata dupa multe deceptii. Cand credeam ca fericirea si dragostea nu sunt pentru noi, soarele a rasarit si in viata noastra. Intr-o saptamana ne-am mutat impreuna si ne-am facut planurile de nunta.

Lipseste o piesa din puzzelul fericirii

Visele ni se implineau unul cate unul: aveam o casa, o masina, eram bine profesional. Am facut si nunta si dupa aceea totul ni se parea o pauza continua in timp. Trebuia sa completam acest puzzle al fericirii depline, sa avem o sarcina a continuitatii pe pamant de indeplinit, aceea de a fi parinti. Dar iata ca intr-o zi prin preajma sarbatorilor de iarna apar si semnele unei sarcini. Doua liniute grabite au dat semnalul “voi fi mamica!”. Nu mai nimeream telefoanele sa anunt pe toata lumea. Fericirea a fost de nedescris cand am impartasit-o cu toata lumea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate


“Un bulb de crin” crestea in pantecele meu

Iubesc florile, le cant, le vorbesc, iubesc viata, imi iubesc sotul cel care mi-a daruit linistea si pacea si parca totusi lipsea ceva din iubirea ce o aveam de daruit.

Multe clipe de fericire am petrecut impreuna cu sufletul pereche ce mi l-a dat Dumnezeu, dar in gradina noastra era nevoie de o floare mai speciala... Si a aparut. Pe 6 decembrie un sambure a inceput sa creasca in pantecele meu. Din prima clipa am stiut ca va fi fetita. Floricica mult asteptata.

27 iulie. Cezariana programata. Emotii puternice. Ora 14 si 10 minute. Un ingeras zboara pe holul maternitatii. Soarele stralucea atat de tare incat razele lui luminau chipul ingerasului. A scancit putin sa ne salute si apoi a adormit.

Nu credeam vreodata sa vad sotul lacrimand. Este o fire mai puternica si se lasa greu emotionat. Floricica noastra se numeste Crina. Este o floare care iti raspunde cu un zambet. Vesela, energica tot timpul cu zambetul pe buze, vorbeste pe limba ei. Este o incantare sa cresti o asemenea minunatie de copil, a-i urmaresti clipa de clipa miscarile pentru ca tot timpul vine cu ceva nou.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri