Ai mintit vreodata in privinta numarului de barbati cu care ai facut dragoste/ sex in trecut? Ai simtit vreodata nevoia sa ascunzi adevarul? Nu exista niciodata un raspuns corect la intrebarea: "Cati au fost inaintea mea?".
A descoperit integritatea himenului meu de unul singur, iar singura lui reactie a fost sa fie mai bland. Era un partener sexual desavarsit, insa pe mine ma "rodea" intrebarea cum ar fi cu altul. Prin urmare, cu ocazia primei despartiri, am "testat" si altul. A fost ingrozitor. Urmatorul, la fel. M-am intors spasita la primul. Nu i-am spus ca am mai fost atinsa de altii, insa este foarte probabil ca stie. Pentru ca nicicand nu l-am apreciat asa cum il apreciez acum: este bland, stie sa faca dragoste (niciodata sex) si ma satisface spre deosebire de ceilalti.

Daca in aceasta "pauza" ar fi fost unul sau 1000 mi-ar fi fost egal: am fost atinsa de mai multi barbati si punct. Insa eu stiu si n-am nici cea mai mica indoiala ca am facut dragoste cu unul singur, ca m-am daruit concomitent trup si suflet numai unuia. Asa ca, daca as fi intrebata "cati au fost?", n-as considera relevant sa spun trei, ci unul. Ma bucur totusi ca am avut prilejul sa pot compara si sa pot realiza ca barbatul pe care il am acum in patul meu este cel mai barbat dintre toti.

Ada:

Daca inainte era de preferat ca primul barbat din viata unei femei sa fie si ultimul, astazi lucrurile s-au schimbat. Multi dintre barbatii pe care ii cunosc au declarat ca ar prefera o persoana mai experimentata decat o fecioara, mergand pe ideea ca suntem intr-atat de curioase incat sa ne dorim sa avem cel putin un "termen de comparatie". Pe de alta parte, sunt sigura ca putem sa iubim intr-atat de mult incat sa nu ne dorim altceva sau pe altcineva.

Sexul si dragostea sunt indestructibil legate in mintea unei femei. Exista femei care dupa un divort isi pierd aptitudinea de a mai iubi, de a se darui si chiar de a avea copii. Am auzit, de exemplu, despre o femeie care la 30 de ani, dupa divortul de barbatul mult iubit, a devenit... sterila. I-a incetat menstruatia, iar uterul devenise similar cu al unei femei de 65-70 de ani.

Ce ne facem insa daca nu intalnim marea dragoste decat la o varsta mai inaintata? Ce facem daca traim mai multe... mici iubiri? Refuzam sa ne daruim doar pentru ca nu suntem sigure ca acea relatie e indeajuns de puternica pentru a fi oficializata? Putem sa rezistam in fata ispitei, are rost sa alegem abstinenta doar de dragul de a nu aduna din nou o persoana in lista partenerilor sexuali?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri