M. Gary Neuman, consilier pe probleme de mariaj, a intervievat 200 de barbati infideli si fideli, pentru a afla care sunt motivele care ii fac pe acestia sa isi gaseasca o amanta.

Despre infidelitatea masculina imi vorbeste si Ana-Olimpia Tataru, membra a Asociatiei Italiene de Counselig (www.assocounseling.it):

"Aceasta tendinta masculina catre tradare/infidelitate se naste din impulsuri insondabile sau din situatii inconstiente, barbatii fiind considerati in mod natural poligami seriali, spre deosebire de femei care sunt in mod natural, poliandre ocazionale. (vezi ce inseamna Poliandria; pentru termenul in limba engleza, Polyandry, vezi Wikipedia)

Asa ca, in cazul barbatilor putem vorbi despre infidelitate naturala si infidelitate rationala. Infidelitatea, atunci cand ea se produce rational, se poate explica cel mai des si prin faptul ca exista probleme in interiorul perechii/legaturii conjugale si atunci, explicatia este mereu aceeasi: LIPSESTE CEVA. Nu mai e pasiune, sexul nu e satisfacator, nu mai exista proiecte comune intre cei doi, cel care insala se simte neglijat de catre celalalt si atunci va porni in cautarea altcuiva care il apreciaza mai mult... Infidelul este cel nesatisfacut intr-o relatie. A.Caputo zice: 'Inutil de spus ca se vorbeste de doua fete ale aceleiasi medalii, de cele mai multe ori amestecate intre ele si suprapuse. Nu prea se poate spune cu exactitate care ar fi diferenta dintre tradarea <<naturala>> si cea <<rationala>>'".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție

Foto front, main si interior articol: Shutterstock

Nota: Psiho-terapeutul Iulia Florea ofera si consultatii online. Consultati blogul ei Onlinepsihologie.wordpress.com

de Jullie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri