M. Gary Neuman, consilier pe probleme de mariaj, a intervievat 200 de barbati infideli si fideli, pentru a afla care sunt motivele care ii fac pe acestia sa isi gaseasca o amanta.

In alte cuvinte, un barbat nu “calca stramb” doar pentru ca vazand o femeie ce arata mai bine decat sotia sa, ar crede ca aceasta ii poate oferi, in mod necesar si o partida de sex mai buna. “In cele mai multe cazuri, barbatii insala pentru a acoperi un gol emotional”, spune psihologul. “El simte o conexiune cu o alta femeie, iar sexul vine la pachet”. Daca esti ingrijorata din cauza infidelitatii, incearca sa stimulezi sentimentul conexiunii si iubirii care exista intre voi si nu iti pierde neaparat energia in a obtine un corp ideal sau in a invata noi pozitii sexuale. (Totusi, in acelasi timp nu uita ca sexul conteaza foarte mult pentru barbati – este modul prin care partenerul tau isi exprima dragostea si apropierea de tine).

• Doar 6% dintre barbatii infideli au avut o aventura cu o femeie pe care au intalnit-o in aceeasi noapte sau zi

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

De fapt, 73% dintre barbati au declarat ca si-au intalnit amanta, cu cel putin o luna inainte. In acest caz, inseamna ca aveti timpul necesar pentru a detecta semne inca inainte ca infidelitatea sa se intample. Fiti atente la astfel de semnale obisnuite: el isi petrece mai mult timp decat de obicei in afara casei, nu mai vrea sa faca sex, devine mai certaret sau evita sa iti raspunda la telefon.

Probabil ca prima ta reactie va fi aceea de a-i cere explicatii, insa cei mai multi dintre barbati nici macar nu vor avea curajul sa recunoasca infidelitatea in mintea lor, mai ales daca pana in acel moment, nu s-a intamplat si apropierea fizica fata de cealalta persoana.

In loc sa va isterizati, Neuman va sugereaza sa va ocupati de ceea ce puteti controla voi, adica propria furie, pentru ca mai apoi sa luati atitudinea de a readuce mariajul pe calea cea buna. Nu evitati sa ii aratati sotului ca il apreciati, puneti pe primul plan timpul petrecut impreuna si aveti voi initiativa sexului.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Dati-i sotului dumneavoastra motive pentru a va mentine in mintea lui. Fiti foarte deschise in privinta a ceea ce se intampla intre voi doi (din nou, fara a mentiona o a treia persoana). Incercati o abordare ca aceasta: “Simt ca incepem sa pierdem ceva foarte important in comuniunea noastra si nu vreau ca acest lucru sa dispara”. In acelasi timp, incercati sa constientizati ceea ce se petrece cu partenerul dumneavoastra si miscarile pe care acesta le face, incercand sa va auto-protejati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri