Ceilalti reusesc intotdeauna. Lucruri bune li se intampla doar lor. Ei pot. Ei ajung acolo unde visai tu. Tu nu poti. Tu esti convinsa ca nu ai cum. Te-ai convins singura de acest lucru. Si incerci sa-i convingi si pe ceilalti. Negativismul este poarta deschisa catre autodistrugere. Piedica cea mai sigura inspre obtinerea implinirii.

Nu exista sentimente potrivite si sentimente nepotrivite. Sentimentele exista si atat. Ne petrecem atat de mult timp si energie incercand sa descoperim ce anume vor sa ne spuna, incercand sa aflam daca sentimentele noastre sunt si sunt cele mai potrivite, cele mai bune, cele mai logice, daca au vreun sens. Adevarul este acela ca sentimentele nu au niciun sens. Neintelegeri puerile si divergente de comunicare au loc in fiecare zi si in fiecare secunda. Oamenii se simt raniti in permenenta. Tot timpul oamenii vor fi tristi, maniosi, suparati. Nu aceasta este problema. Problema este cum ne confruntam sau nu ne confruntam cu aceste sentimente”, declara specialistul in negaholism pe site-ul negaholics.com, site dedicat in intregime acestei chestiuni si pe care poti gasi informatii complete despre negaholism.

Bune, rele, sentimentele fac parte din lumea si natura noastra umana. Sentimentele sunt arma cea mai sigura si mai la indemana pentru a lupta impotriva negaholismului. Permite-ti luxul sentimentelor. Daca ele te impiedica sa ajungi la tine insati sau la cei in jurul tau, incearca sa le constientizezi, sa le monitorizezi, sa le modelezi. sa le influentezi cumva traseul. Daca ele iti inlesnesc drumul catre tine si catre cei din jurul tau, atunci elibereaza-le, manifesta-le, fa-ti-le cunoscute tie, dar si lumii intregi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Pesimismul este mai confortabil. Dar optimismul este cel care te salveaza.

“Pesimistul este cel caruia ii este rau atunci cand ii este bine de teama de a nu-i fi mai rau atunci cand ii va fi mai bine”. (sursa: autor anonim)

Prin natura noastra, suntem inclinati mai mult catre lucrurile bune decat catre cele negative. Creierul nostru este inclinat sa ia mai mult in vedere premisele si aspectele negative in defavoarea celor pozitive. Ne petrecem cea mai mare parte a timpului reducandu-ne la tacere, reducand pe altii la tacere, minimalizandu-ne, minimalizandu-i pe ceilalti, fiind nemultumiti de felul in care ne traim viata, plangandu-ne de felul in care isi traiesc altii viata, afundandu-ne in negare. Dar am incredere in noi ca ne dorim mai mult decat atat. Pentru ca viata e prea scurta. Si nimeni nu isi doreste cu adevarat sa fie nefericit o viata intreaga.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri