A forma un cuplu implica din start foarte multe responsabilitati si probleme. Este natural: pentru orice lucru bun trebuie sa lupti si sa sacrifici cate ceva.
- Ii vei simti lipsa, iar la un moment dat s-ar putea sa suferi atat de mult incat sa regreti ca ai ales acest tip de relatie.

- Intr-un final, unul din voi va trebui sa renunte la orasul in care locuieste si sa se mute cu celalalt fiindca acest stil de viata nu poate ramane definitiv. Ia in calcul aparitia unui copil spre exemplu.


Lista de avantaje si de dezavantaje ramane deschisa. Suntem siguri ca acelea dintre voi care au trecut sau trec printr-o asemenea experienta o vor completa bucuroase. Concluzia insa ramane o optiune individuala. Este adevarat, indiferent cat de mult avanseaza tehnologia, nimic nu se poate compara cu apropierea fizica. La fel de adevarat este ca odata ce intalnesti persoana potrivita nu trebuie sa lasi pe nimeni si nimic sa intervina in relatia ta… chiar daca este vorba de cativa sau mai multi kilometri!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri