Inimaginabil? Ba deloc! Exista o alternativa pentru toate aceste retete traditionale, pe cat de gustoase, pe atat de daunatoare organismului uman: HRANA VIE.

De asemenea, inseamna sa nu cred cand mi se spune ca fiind femeie trebuie sa fiu obiect sexual sau sa-mi caut implinirea prin familie si copil exclusiv sau sa merit un salariu mai mic. Sa chestionez mituri deci. Tot via feminism, am ajuns sa inteleg ca acest clivaj intre trup si suflet, mostenit din traditia iudeo-crestina, este o premiza periculoasa, iar neglijenta pe care o arata societatea moderna trupului se traduce prin faptul ca suntem bolnavi, mai grav sau mai putin grav, cam tot timpul. Nu stiu daca feminismul si raw veganismul sunt doua ideologii greu de vazut impreuna, dar pentru mine ele isi dau semnificatie si adancime una alteia.

Cred ca impreuna cu Ana v-am facut introducerea intr-o lume a vietii sanatoase prin alimentatie. Puteti sa urmariti pe mai departe blogul celor doi soti, Crazy Good Raw. Si in aceeasi masura va recomand blogul Ligiei Pop, experta in bucataria vegan. Ea a scris de asemenea si o carte de bucate: "Retete Vegane Fara Foc".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

Si... puteti sa cititi si confesiunea Adrianei despre noul ei stiil de viata.:)

Sarbatori cu Sanatate!

a consemnat Iulia Sima


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri