Inimaginabil? Ba deloc! Exista o alternativa pentru toate aceste retete traditionale, pe cat de gustoase, pe atat de daunatoare organismului uman: HRANA VIE.

Garbo: Te-ai gandit la masa de Craciun? Ce vei prepara?

Ana Ghica: Rolurile in familia mea nu sunt fixe si bucataria nu este fieful meu! O impartim destul de egalitar, eu si Raul. Asa ca vom prepara impreuna cel mai probabil. Si pentru ca suntem doi, nu prea ne omoram cu planificarea in avans. Acum ca sunt intrebata, cred ca printre gateli vor fi „orezul” indian, chiftelutele fara carne de aici si tortul de ciocolata si zmeura de aici. Nimic care sa sune a sarmale sau salata boeuf, insa mult mai bun. „Orezul” indian este extrem de simplu de preparat: o conopida se marunteste in food processor in asa fel incat sa semene cat mai mult cu boabele de orez. Se combina apoi cu 1 cana de porumb crud si 1 cana de mazare cruda (congelate), 1 ardei kapia rosu taiat cubulete si o ceapa rosie taiata rondele. Mai punem 1 cana de stafide, ½ cana de seminte de floarea soarelui, o mana de seminte de susan si o mana de seminte de canepa, dupa care punem lichidele: 2-3 linguri sos de soia, 2 linguri ulei de masline si 2 linguri ulei de porumb. Pentru condimente folosesc boia dulce si curry si gata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Tortul vegan de ciocolata si zmeura al Anei

Garbo: Spui “I have a mind and I'm not ashamed to use it! I have a body and a duty to respect it. I'm a raw vegan feminist” (Am o minte pe care nu imi este rusine sa o folosesc! Am un corp si datoria de a-l respecta. Sunt o feminista raw vegan) Poti sa detaliezi putin aceasta fraza?

Ana Ghica: In curentul feminist se vorbeste despre o desvrajire a intelectului printr-o chestionare continua a miturilor in care suntem crescuti si educati, a pattern-urilor mostenite, a categoriilor si a traditiilor. Asta inseamna pentru mine sa-mi folosesc mintea. De exemplu, sa inteleg ca daca lactatele ne-ar da calciu atunci osteoporoza nu ar fi o boala atat de raspandita, pentru ca lactate consuma toata lumea, inclusiv femeile de la noi de la tara – cel mai grav afectate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri