Inimaginabil? Ba deloc! Exista o alternativa pentru toate aceste retete traditionale, pe cat de gustoase, pe atat de daunatoare organismului uman: HRANA VIE.

Garbo: Impreuna cu sotul tau ati ales sa urmati acest mod de viata. De ce? V-ati gandit si la sanatatea fetitei voastre atunci cand ati luat aceasta decizie?


In primul rand am pornit de la sanatatea noastra. Alegerea aceasta este una care pare in societatea noastra una foarte restrictiva, desi nu este asa si am un blog cu care o pot dovedi :). Insa lipsa de informare creeaza aceasta impresie si, cum suntem niste parinti destul de democratici ca sa luam o astfel de decizie in locul fetitei noastre, mai intai am adoptat noi raw-veganismul. Si vrem ca prin puterea exemplului sa-i imprimam dorinta de a face singura cele mai bune alegeri. Ea creste deja cu principiul ca hrana este izvorul sanatatii, a energiei si a optimismului si deocamdata aceasta constientizare e suficienta. Cat despre noi, suntem raw vegani pentru ca e mai etic asa (cresterea animalelor pentru consumul de lactate si de carne este cea mai poluanta industrie desfasurata de societatea umana, de exemplu), pentru ca poti face minuni in bucatarie cu un blender, cateva legume, fructe, verdeturi si seminte, si pentru ca hrana vie ne asigura sanatate si bucurie de viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Garbo: Care sunt avantajele unui stil de viata raw si vegan, in compratie cu alimentatia traditionala? (Voi mancati exclusiv raw si vegan?)

Ana Ghica: Pornind de la preocuparea majora a tuturor, sa mananci raw vegan este mai putin costisitor din punct de vedere financiar. Nu vreau sa intru in exemplificari, dar credeti-ma pe cuvant caci fac aceasta comparatie de aproape un an. Este o alimentatie care iti fortifica imunitatea, ceea ce inseamna ca te scuteste de cheltuieli cu medicamentele si sa stiti ca nu glumesc. Mananci cu mult mai delicios, pentru ca gusturile sunt intense. Te repui in acord cu corpul tau si pe parcurs inveti sa mananci doar atunci cand trebuie si doar cat iti trebuie. Bineinteles ca slabesti daca ai kilograme in plus, pielea si parul ti se insanatosesc , ai nevoie de mult mai putin somn si simti cum ti se echilibreaza energiile, in sens foarte larg. Apoi alimentatia raw vegana este vindecatoare. Pentru a doua intrebare, noi suntem exclusiv vegani, iar raw vegani suntem in proportie de mai bine de 90% si ne indreptam spre 100%.

Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri