Totul este simplu si in acelasi timp complicat. Sotul meu a murit acum 5 ani si eu locuiesc cu fiica mea vitrega si sotul ei. Ne intelegem bine, chiar foarte bine, in special eu si sotul fiicei mele.
Totul este simplu si in acelasi timp complicat. Sotul meu a murit acum 5 ani si eu locuiesc cu fiica mea vitrega si sotul ei. Ne intelegem bine, chiar foarte bine, in special eu si sotul fiicei mele.

Nu sunt batrana, cel putin eu nu ma consider, implinesc 49 de ani dar inca arat bine si ma simt tanara.

Stiu ca este greu de inteles pentru ca si mie mi-a fost greu dar s-a intamplat. Fiica mea vitrega munceste foarte mult, extrem de mult, aproape ca nu apuc sa o vad la fata. Si eu am lucrat dar nu atat de exagerat, o inteleg ca vrea sa-si faca o cariera dar din punctul meu de vedere isi cam neglijeaza viata de familie.

Sa va spun cum a inceput aceasta situatie care bate parca orice film. Ginerele meu si-a rupt piciorul destul de rau si a trebuit sa stea acasa timp de 4 saptamani ca sa-si revina. In tot acest timp eu am stat cu el, am stat atat de mult timp incat eram aproape nedespartiti, discutam despre absolut orice, nu-mi venea sa cred ca are aceasta incredere extraordinara in mine.

Fara sa-mi dau seama ne-am apropiat, tin la el, pot spune ca-l iubesc si nu stiu ce as putea face. Da, imi iubesc ginerele, trist dar adevarat. Tin si la fiica mea vitrega si nu vreau sa-i fac rau, dar si el tine la mine si imi spune ca lucrurile nu mai merg intre ei. Nu stiu ce sa zic sau sa fac.

Cum as putea sa-mi controlez sentimentele? Din ce in ce imi este mai greu, a vrut sa avem contact sexual insa l-am refuzat. Imi doresc dar in acelasi timp sunt constienta de raul pe care l-as face. Ce se va intampla daca nu reusesc sa ma controlez? Cum sa mai traiesc in aceeasi casa cu ei? De data aceasta exista o relatie diferita intre soacra si ginere, o relatie de iubire, opusa tuturor situatiilor obisnuite.

Cateodata ma gandesc ca cel mai bun lucru ar fi sa ma mut, sa nu mai locuiesc cu ei…astfel as evita un moment de slabiciune in care as putea sa cedez si sa ma las dusa de val in bratele iubirii.
Poate daca nu l-as mai vedea asa des as putea sa trec mai repede peste aceste sentimente. Dar daca i-as spune fetei mele vitrege ca vreau sa plec, isi va da seama ca ceva s-a intamplat pentru ca ne intelegem prea bine toti trei si n-as avea de ce sa ma mut.

Dar unde sa ma duc? Nu am unde, asta e singurul loc unde as putea sta. Sa stau cu chirie nu-mi permit si nici cu altcineva, ii am doar pe ei. Ce sa fac? Sunt disperata si ma lupt incontinuu cu mine insami. Nu cred ca a mai trecut cineva printr-o situatie asemanatoare dar am nevoie de un sfat, de un sprijin din partea cuiva.

Anca
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri