Sa fie barbatul ideal acel Fat Frumos care vine si te salveaza de singuratate? Asta credeam si ne doream toate cand eram mici, unele dintre noi inca mai cred in el si il asteapta...
Sa fie barbatul ideal acel Fat Frumos care vine si te salveaza de singuratate? Asta credeam si ne doream toate cand eram mici, unele dintre noi inca mai cred in el si il asteapta... Pacat ca nu toate avem acelasi sentiment si asta din cauza faptului ca in timp ne schimbam dorintele. Se poate spune ca imaginea barbatului perfect se schimba in functie de etapele vietii.

Ideea de barbat ideal este modificata pe masura ce ne maturizam si cunoastem mai multe persoane. Inveti sa faci compromisuri, sa accepti si sa intelegi situatii pe care nu ti-ai fi putut imagina ca le-ai intelege.

Dar ce iti doresti practic? Frumos, destept si cu situatie materiala buna. Un raspuns general si deja cunoscut. Se omit multe alte aspecte. La ce ma ajuta pe mine un barbat frumos daca nu stie sa ma respecte, sa aiba grija de mine? La ce te ajuta pe tine un barbat cu bani daca pentru el cariera este mai importanta si uita de tine? Sau la ce te ajuta un barbat destept daca intre voi nu exista armonie?

Mereu parca vrem mai mult, sa fie la fel dar totusi diferit. Este firesc acest sentiment. Se spune ca in viata trebuie sa experimentezi pentru a putea alege ce-i mai bun. Dar daca prin aceasta “experienta” il ratezi pe barbatul ideal? Si asta doar din dorinta de a vrea mai mult si mai bine.

Uneori iti dai seama ca gresesti si realizezi ca ai putea face compromisuri dar esti intr-o lupta continua cu tine. Se spune ca pana la urma fiecare va ramane cu perechea care ii este predestinata. Asta se va intampla doar daca tu crezi cu adevarat in acest lucru si intr-o buna zi il vei putea “identifica” pe barbatul tau ideal.

Pornim la drum cu o lista de cerinte, insa, in timp nu mai conteaza daca este blond sau brunet, ce culoare au ochii, intelegem doar ca iubirea rezolva tot si sentimentele nu pot fi controlate in functie de anumite criterii. Poate nu e pe placul tuturor, dar cand iubesti ai ochi doar pentru el si chiar si cea mai urata fiinta ti se poate parea minunata.

Pe de alta parte daca totul este perfect s-ar putea sa intri intr-o stare de rutina care sa te faca sa fii nemutumita. Adevarul e ca e foarte greu sa te consideri multumita in totalitate. Nu uita ca si micile certuri au uneori farmecul lor intr-o relatie.

Parca nimeni nu este indeajuns de bun pentru tine. Cand cunosti deja prea multe persoane, odata cu trecerea timpului ai si mai multe pretentii. Ajungi sa te cunosti si stii exact ce anume ai vrea si ce nu. Poate nu-i oferi nici macar o sansa reala. Depinde de la femeie la femeie cum se reuseste abordarea acestei probleme.

Sa fie acest barbat doar un ideal la care sa nu ajungem niciodata? Nu cred ca exista un barbat ideal la modul general, exista doar barbatul tau ideal care poate pentru altcineva nu reprezinta nimic.

Care sunt calitatile barbatului TAU ideal ?

Un articol de Livia
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri