Nu este niciun secret pentru nimeni ca barbatul Capricorn este coleric si ca Fecioara are un temperament melancolic. Cele patru tipologii temperamentale arhiacunoscute: coleric, sangvinic, flegmatic si melancolic sunt aplicabile si zodiilor horoscopului. Te intereseaza sa afli care este tipul temperamental dominant al partenerului tau? Esti curioasa sa afli daca partenerul tau este sangvinic, coleric, melancolic sau flegmatic?

Barbatul Scorpion = Coleric – Putini sunt cei care se mai indoiesc de faptul ca Scorpionul este un Coleric innascut. Temperamental si impulsiv, cu el alaturi nu stii niciodata cum o sa-ti fie. Felul sau de a fi te bulverseaza. Vrea intotdeauna sa domine, dar increderea pe care o are in el insusi parca iti reda increderea in propriile forte. Poate fi extrem de iubitor si pasional, dar la fel de bine poate sa fie rautacios si razbunator, gasind cu usurinta metoda potrivita pentru a te ataca atunci cand te astepti mai putin. Entuziasmul lui se ia. Hranindu-se cu independenta si cu libertate, are tendinta de a limita libertatea celor din jur. Vede defectele tale, dar cu greu si le admite pe cele proprii. Te poate fascina, dar uneori il gasesti zgomotos, agasant si obositor.

Barbatul Sagetator = Sangvinic – Fara doar si poate, Sagetatorul are multe in comun cu un Sangvinic. Plin de idei practice si gata realizabile, uraste cuvintele “sedentarism” si “lipsa de activitate”. Ii place sa se afle in miezul evenimentelor, tragand cu ochiul, implicandu-se, avand intodeauna un cuvant de spus. Fire independenta si destul de puternica, sigur pe sine pana aproape de ingamfare, Sagetatorul tine mult la libertatea sa, dar si la placerea de a se lasa antrenat in aventuri inedite, incitante. Se casatoreste tarziu si se casatoreste pentru ca trebuie! Ideile sale pot fi sclipitoare, insa uneori lipsite de unitate. Sagetatorul Sangvinic are si un defect principal: refuza sa se maturizeze!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Barbatul Capricorn = Coleric – In esenta sa, mai mult de trei sferturi, barbatul Capricorn este Coleric. Stie sa puna punctul pe i, nu se fereste de eforturi si nici responsabilitatilor nu spune “pas”, mai ales daca ne referim la cele profesionale. Este capabil sa mearga pana in panzele albe pentru a obtine ceea ce si-a propus. Temperamentul sau poate fi insa bulversant uneori, iar crizele sale de nervi sunt explozive. Tinde sa se supraestimeze si sa-i subestimeze pe cei din jur. Persoana potrivita lui trebuie sa invete cum sa-l tempereze, fara a se lasa insa dominata de personalitatea sa puternica, fara a se lasa manipulata. Destul de dificil, nu?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri