Nu este niciun secret pentru nimeni ca barbatul Capricorn este coleric si ca Fecioara are un temperament melancolic. Cele patru tipologii temperamentale arhiacunoscute: coleric, sangvinic, flegmatic si melancolic sunt aplicabile si zodiilor horoscopului. Te intereseaza sa afli care este tipul temperamental dominant al partenerului tau? Esti curioasa sa afli daca partenerul tau este sangvinic, coleric, melancolic sau flegmatic?

Barbatul Gemeni = Sangvinic– Gemenilor le curge prin vene sange de Sangvinic. Nimeni nu poate sa nege ca Gemenilor le place sa zboare din floare in floare, in cautarea retetei optime a fericirii. Energici, pasionali, fermecatori, plini de viata si traind intens fiecare emotie te fac sa ii indragesti usor, trecandu-le cu vederea promisiunile desarte si inconsecventa deciziilor. Nimeni nu intelege cum de persoane asa ambitoase si pline de potential pierd uneori din motive banale precum ar fi superficialitatea.

Barbatul Rac = Melancolic – O buna parte din alcatuirea temperamentala a Racului este Melancolica. Aparent, Barbatul Rac poate face pe durul si poate juca de minune rolul baiatului rau si hotarat, insa cei care au avut de-a face cu el stiu cel mai bine... Racul este dependent de incurajarile celorlalti, este uneori timid si vulnerabil, retras si gasindu-si cu greu cuvintele fata de ceilalti. Poate fi insa un partener de viata extraordinar si un tatic afectuos, avand un simt al datoriei si al stabilitatii foarte bine dezvoltat.

Barbatul Leu = Coleric – Din cap pana in picioare, Leul este un Coleric. Dispune de ambitie, are o vointa forte si o viteza de reactie incredibila, este pasional, incapatanat si se implica suta la suta in tot ceea ce face, parand a dispune de o energie inepuizabila. Din cauza impulsivitatii sale si a caracterului sau iute, poate fi un partener de viata destul de dificil. Este in permanenta agitat, dispune de prea putina rabdare, se enerveaza cu usurinta si isi pierde controlul cat ai zice peste...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Barbatul Fecioara = Melancolic – Barbatul Fecioara dispune de un temperament predominant Melancolic. Nu-i sar cuvintele de pe buze, dar stie sa le aleaga pe cele mai potrivite. Nu-i taie gura sabii, dar cand face o afirmatie, nu o face doar de dragul de a o face. Nu e tocmai un amant pasional si plin de verva, insa poate fi unul extrem de tandru si iubitor. Este destul de greu sa-i descifrezi universul interior, insa daca vei reusi, vei fi uimita de profunzimea lui. Ai mare grija insa! Melancolicul din Balanta este un perfectionist din nastere si are asteptari mari atat de la sine, cat si de la ceilalti!

Barbatul Balanta = Flegmatic – Temperamentul care are cel mai greu cuvant de spus in zodia masculina a Balantei este cel Flegmatic. Calm, echilibrat, uneori prea calm, prea lipsit de spontaneitate, actionand tacticos si metodic, Barbatul Balanta are harul de a atrage simpatiile si prieteniile celor din jur. Impaciuitor, plin de sarm si de vorba magica, intotdeauna atent la nevoile celorlalti, cat de cat adaptabil, Balanta se poate transforma cu usurinta in tipul de barbat pe care ti-ai dori sa-l ai mereu in preajma. Tine la fair-play si sub o forma sau alta, il preocupa armonia si esteticul. Il intereseaza deopotriva arta si femeile frumoase. Mai ales in perioada antematuritate, teama de luarea responsabilitatilor si tehnica sa de a amana lucrurile ii pot cauza unele probleme.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri