Care sunt secretele unei relatii sanatoase parinte-pre/adolescent? Cum afli daca fumeaza? Cum sa discuti cu copilul tau despre subiecte delicate precum inceperea vietii sexuale?

De acum ai la indemana un site dedicat tie si copilului tau: www.viatameaunjocserios.ro.

Site-ul contine 3 sectiuni, una pentru copilul tau, una pentru tine si una pentru profesori. In zona dedicata parintilor, psihologul Aurora Liiceanu ti-a pregatit informatii si sfaturi practice despre cum sa gestionezi schimbarile adolescentei la copilul tau, dar si recomandari privind abordarea potrivita pentru a solutiona problemele de comunicare.

Platforma online este parte a programului educational Viata mea: un „joc” serios dezvoltat de Fundatia pentru Pluralism, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si finantat de Philip Morris Romania si British American Tobacco Romania. Initiat in 1998, programul a fost extins la nivel national in 2003 si este sustinut de un manual – ghid pentru profesori, realizat sub coordonarea Aurorei Liiceanu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri