De ce insala barbatii? Este vina lor, este vina noastra? Am reunit cele mai plauzibile explicatii pentru care barbatii calca stramb uneori. Unele s-ar putea sa te surprinda, altele sa te puna pe ganduri.
Cea mai importanta descoperire este aceea ca nu trebuie neaparat ca relatia voastra sa mearga prost, pentru ca barbatii sa devina infideli. Cei mai multi barbati insala pentru ca simt nevoia de nou, in special de sex cu o alta persoana. Relatia poate merge bine, viata sexuala poate fi satisfacatoare, dar la ei va exista intotdeauna curiozitatea privind sexul cu altcineva. De altfel, raspunsul cel mai simplu la intrebarea: "De ce insala barbatii?" este ca pur si simplu au avut ocazia.

Unii barbati insala pentru ca le este teama de intimitate. Nu vor sa se deschida, pentru a nu se simti vulnerabili. Nu se implica intr-o relatie/ casnicie tocmai pentru a nu pierde controlul, pentru a nu fi vulnerabili. Se distanteaza de sotii inselandu-le, dar nu se implica emotional in relatia cu amanta.

Unii barbati insala pentru ca simt ca imbatranesc. Ei realizeaza ca nu mai sunt tineri si trebuie sa se apere de acest gand. Din acest motiv, acest tip de barbati isi aleg amantele din randul femeilor foarte tinere. Implicandu-se intr-o relatie fie ea doar sexuala cu o tanara, ei se simt la randul lor mai tineri.

Se poate ca barbatul sa simta ca nu mai primeste atentia cuvenita. Relatia s-ar putea sa fi intrat pe ruta monotoniei si el simte ca pur si simplu nu il mai apreciezi. In aceasta situatie, barbatul nu va cauta numai sex. Va cauta o femeie care sa flirteze cu el, care sa il admire, sa il complimenteze, sa il faca sa se simta dorit.

Barbatul va insela si daca... a mai inselat o data. Daca l-ai iertat in trecut cu usurinta, atunci ii va fi usor sa te insele din nou. La urma urmei, lucrurile s-au rezolvat ultima oara. De ce sa nu se intample la fel si acum?

Barbatii insala adeseori cand relatia nu merge bine. Fie vor pur si simplu sa iasa din relatie, dar nu au curajul de a o face, fie vor sa se razbune, fie s-au saturat de discutii si certuri interminabile. E posibil sa aveti o comunicare defectuoasa si in timp sa realizati ca amandoi v-ati schimbat mult si ca parca ati fi doi straini. Daca simte ca nu mai sunteti compatibili, ii va fi mai usor sa caute pe cineva cu care impartaseste pasiuni comune.

Motivele pentru care insala barbatii sunt numeroase si adeseori complexe. Nu este neaparat vina ta, nu exista neaparat o problema in relatie. Ideal este sa mentineti in permanenta o comunicare sanatoasa.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri