O concluzie si o intrebare la fel de grea. De cele mai multe ori raspunsul este: "Depinde".
Sa fie adevarat ca daca insala o data e vina lui si daca insala a doua oara e vina ta?

DE CE?


Prima intrebare care iti vine in minte este:" De ce? De ce tocmai mie mi se intampla asta?"
Doar el iti poate spune dar din pacate se intampla des sa evite adevarul. Barbatii vor sa dovedeasca faptul ca sunt atragatori si unii, in functie de varsta, ca pot fi cu o persoana mult mai tanara si ca inca pot "agata" femei.

Se poate sa intervina rutina, sentimentele sa nu mai fie atat de puternice sau chiar motive de genul" s-a intamplat pur si simplu" din dorinta de a cunoaste ceva nou, de a simti altfel o atingere, un sarut, din nevoia unei schimbari.

Intelege motivul si doar asa te poti linisti. Daca traiesti fara sa stii de ce te-a inselat mereu vei avea impresia ca exista o problema cu tine si relatiile viitoare pot fi afectate.

Descarca-te. Plangi, ajuta mai mult decat crezi. Vorbeste cu prietenele tale, vor fi alaturi de tine si te vor sprijini.

Nu te razbuna, nu te vei simti mai bine. Si daca renunti la relatie, invata ceva din ceea ce s-a intamplat.

Cine nu tanjeste dupa momentele de la inceputul unei relatii? Acesta ar putea fi si motivul pentru care el te-a inselat.
Conteaza mai mult faptul in sine sau distrugerea increderii?

Tu ce faci? Il ierti? Daca da…poti uita?

Un articol de Livia
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri