Infidelitatile sotului meu
Doamna se aseza langa sau foarte aproape de sotul meu,lipindu-se de acesta,atingandu-l tot timpul,sau privindu-l in ochi cu insistenta si cu intensitate in priviri ca si cum ar fi vrut sa-i transfere gandurile si proiectele ei cele mai profunde.In acest timp sotul meu,gatea,spala,se ocupa de cei doi copii,de rude,sau deretica prin casa.Mai intervenea in discutie pozand in mare intelectual si intr-un" profesionist in stiinta alimentarii rationale",dar emanand ineptii de genul ca "apa si bauturile gazoase sunt foarte bune pentru organism pentru ca iti provoaca flatulatie",sau "alcoolul ajuta foarte mult circulatia sanguina",ignorand si intr-un caz si altul ,adevaratele consecinte negative pentru sanatate,`de fapt pledand pentru gusturile si nevoile proprii spre alcool.

Eu,mai mult absenta decat prezenta,ma intrebam ce cautam acolo,care este adevarata fata a lucrurilor,de ce ei stiu atat de multe despre mine si mi-o si spun,ce se ascunde sub aparente,care este implicatia sotului meu,ce urmareste?Cu greu ma abtineam sa nu ies pe usa si sa fug cat mai departe de oamenii si de locul acela! Aveam o dorinta de autoaparare care se manifesta prin tendinta de a inchide toata aceasta poveste-realitate,intr-un seif vechi,cu lacate mari,imposibil de deschis firesc,pe care sa-l depozitez in beciul adanc,necunoscut al unui vechi castel si pe care sa nu-l deschida nimeni,avand senzatia ca de fapt am ferecat duhuri rele,piaza rea a familiei mele,clipa nefasta cand au aparut cei doi in viata mea!!!

Cand s-a facut seara ,cu greu l-am desprins pe sotul meu de aceasta familie,dar nu stiam ce va urma….,si am plecat,iar din momentul in care am trecut pragul casei si nu i-am mai vazut,am simtit o usurare fizica,ca si cum cineva mi-ar fi luat o greutate de pe piept si una sufleteasca,ca si cum as fi plecat din preajma unui"cuib de viespi".

L-am intrebat cu blandete si cu multa dragoste, pe sotul meu, ce este cu aceasta poveste,subliniindu-i anumite aspecte:faptul ca domnul este "fata in casa", ca este foarte bolnav, dar consuma alcool in cantitati considerabile si din variate bauturi,ca i se impleticeste limba si ii curge saliva din gura, ca are o fata de consummator de alcool, cu pometii obrajilor puternic vascularizati si cu o acne evidenta, ca de fapt este un superficial in domeniul "vietii si al sanatatii "la granite spre "escrocherie",si multe altele pe care am constatat ca sotul meu nu le percepuse si nu le vazuse!!!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri