M-am tot gandit la misterul ce invaluie fiecare relatie, acel mister ce face ca fiecare cuplu sa fie deosebit, puternic legat si de nedestramat.
M-am tot gandit la misterul ce invaluie fiecare relatie, acel mister ce face ca fiecare cuplu sa fie deosebit, puternic legat si de nedestramat.

Vreau sa impart cu voi povestea de dragoste dintre parintii mei. Voi incepe cu un mic scurt istoric pentru a intelege mai bine situatia:

Mama a lucrat in cadrul unei companii de telefonie fixa inca de la varsta de 18 ani. La varsta de 19 ani bunicii mei au casatorit-o cu un barbat ales de ei. Respectiva casatorie nu a durat decat 5 ani, casatorie din care au rezultat fratii mei, avand la acel momentul varstele de 4, respectiv 5 ani. Copiii i-au fost lasati mamei dupa divort.

Tata era ofiter in cadrul armatei, lucrand la unitatea militara din localitatea unde locuia mama. La varsta de 22 ani tata s-a casatorit cu o femeie impusa de catre bunicii mei. Din aceasta casatorie a rezultat sora mea, si ea, astazi, subofiter in armata. Sora mea a crescut alaturi de mama ei, desi tribunalul i-a lasat-o tatalui meu dupa divort.

Dupa aceste scurte introduceri despre viata parintilor mei de dinainte de a se cunoaste doresc sa va arat modalitatea prin care s-au cunoscut.

Era vara… Mama lucra in schimb de noapte pentru a reusi sa-si intretina cei 2 copii ramasi de acum fara tata, care nu contribuia cu nimic la intretinerea acestora. Tata era la unitate in respectiva noapte. Din dorinta de a sta de vorba cu cineva despre propriile lor probleme, au ales sa poarte discutii lungi, interminabile, in miez de noapte la telefon… Fiecare era pentru celalalt un strain, dar unui strain te confesezi mai usor decat unui prieten.

Tata mi-a marturisit ca se indragostise de vocea mamei mele, de timbrul ei bland si ferm in acelasi timp, de surasul ei ce ii incalzea inima, de inteligenta nativa exprimata prin fiecare cuvant rostit….

Aceste discutii erau din ce in ce mai frecvente, din ce in ce mai profunde. Deja se cunoasteau… Fara a se fi intalnit vreodata stiau totul unul despre celalalt. Si dupa 3 ani de conversatii la telefon au hotarat sa se cunoasca…

Prima lor intalnire a avut loc pe o banca in parc… S-au recunoscut pe loc, fara a fi nevoie de o descriere in prealabil…

Acea intalnire a fost inceputul unei vieti impreuna! Dupa cateva luni m-au conceput pe mine… Erau la munte, afara ningea ca niciodata, iar dragostea lor era mai presus de gurile rele ale celor din jur! Nimeni nu era de acord cu relatia lor! Nimeni nu credea ca acel copilas pe care mama il asteapta este intradevar copilul tatalui meu… Au infruntat tot ce le-a stat in cale pentru a-mi oferi mie un camin, o familie! Si au reusit…
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri