Iubirea virtuala: o simpla joaca sau inceputul unei relatii reale? Cat de naturale suntem in fata monitoarelor?
Daca reuseti sa iubesti complet, atat in lumea reala cat si in lumea virtuala acelasi barbat si sa-i fii alaturi indiferent de obstacolele care ar putea sa apara nu cred ca ai mai avea nevoie de altceva.

In cazul unor piedici in viata reala, relatia devine si mai interesanta si misterioasa. Aceasta iubire ravnita, secreta te face uneori sa simti ca traiesti si ai parte de propria ta aventura.

Apar si dezamagirile, s-ar putea ca el sa nu fie cine spune ca e, sa fie doar un vanzator de iluzii. Sau poate poza pe care ti-a trimis-o nu-l arata tocmai pe el. Daca distanta dintre voi este foarte mare nu prea ai cum sa verifici adevarul. S-ar putea ca inima lui sa fie impartita intre sotia de acasa si o necunoscuta de pe internet.

Daca nu corespunde cerintelor tale este foarte usor sa pui capat acestei relatii inainte de a evolua prea mult. Un simplu "ignore" rezolva situatia si iti poti indrepta privirea spre alt necunoscut.

Nu-l cunosti pana nu-l vezi si nu ai un contact real cu aceasta! Restul este doar imaginatie, creativitate si cuvinte scrise pentru a impresiona. Lumea reala este diferita de cea virtuala.

Aceasta comunicare, in general, prin internet ne indeparteaza de prieteni si relatiile sunt mentinute doar prin doua trei vorbe. Cum ramane cu intalnirile de grup, cu serile petrecute impreuna?

Internetul nu a putut si nu va putea sa inlocuiasca o prezenta fizica.

Un articol de Livia
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri