Iubirea virtuala: o simpla joaca sau inceputul unei relatii reale? Cat de naturale suntem in fata monitoarelor?
Iubirea virtuala: o simpla joaca sau inceputul unei relatii reale?
Cat de naturale suntem in fata monitoarelor? Multe dintre noi incercam sa parem altfel cand comunicam prin intermediul internetului. Sunt " la moda" chat-urile de genul messenger-ului si sit-urile matrimoniale. E nevoie doar de rabdare, multa rabdare.

Discutam fara niciun fel de inhibitii si poate pentru unele dintre noi sentimentele sunt mult mai bine exprimate in scris decat daca am fi fata in fata cu persoana respectiva.
Mult mai usor ii trimtiem online un sarut decat am putea sa o facem in realitate. Ne place si ne atrage misterul, necunoscutul si ne facem in minte un portret robot al celui pe care il stim doar dupa un nume virtual.

Apelam la internet pentru gasirea perechii de suflet intr-un numar din ce in ce mai mare. Intr-un fel este un lucru pozitiv pentru ca si sansele de a intalni pe cineva cresc.

Dureaza aceste relatii?

Unele persoane se si casatoresc insa nu toti avem norocul sa ne intalnim iubirea pe net. Ce se intampla cu asa zisa relatie daca acea comunicare excelenta existenta online dispare brusc in momentul intalnirii? Toate iluziile, visele pentru o viitoare relatie sunt brusc distruse. Simti ca il iubesti pe cel pe care l-ai cunoscut prin intermediul cuvintelor si nu pe cel pe care il ai in fata ta. Barbatul extrem de indraznet de pe net se poate dovedi o persoana opusa asteptarilor tale.

Aceste "iubiri virtuale" iti creeaza o dependenta de neimaginat. Devin un fel de drog de care nu mai poti scapa. Te simti legata de cineva pe care nu-l stii cum este in adevaratul sens al cuvantului. Vocea senzuala de la telefon si cuvintele ametitoare de pe messenger iti pot aduce in lumea reala un barbat de care nu te-ai fi indragostit daca l-ai fi cunoscut in alte imprejurari.

Iubirea fie ea virtuala, fie reala ne creeza o stare de plutire, de deconectare, dorinta si pasiune. Este asemanatoare vantului: nu o vezi, dar o simti. Chiar daca intre voi exista o distanta si vorbiti prin intermediul unor taste, relatia exista. Simti cum iubirea iti cuprinde fiecare particica a corpului desi el nu este langa tine. Iti ofera ocazia de a visa si trai o iubire fara o prezenta fizica.

Dar de "amanti virtuali" ce spuneti? Esti casatorita dar iti place la nebunie sa ai discutii aprinse cu barbati pe care nu-i cunosti personal si care, poate, la randul lor sunt casatoriti si au o familie. Acest tip de relatie poate fi numit inselat? Cred ca oricare dintre noi insala cu mintea cel putin o data in viata. Sa fie la fel si cu inselatul virtual?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri