M-am gandit de foarte multe ori cum ar fi sa ramai corigent la iubire. O intrebare prosteasca la prima vedere, fara note, fara catalog; parca si acum dupa atatia ani imi mai amintesc cum m-am indragostit prima data.

Adelina ma chestiona, incepuse sa cresca si isi dadaea seama ca, daca Bogdan, fiul lui Dragos ii cerea sfaturi prietenesti, in cazul meu lucrurile stateau altfel. In urma cu un an, dupa admiterea la facultate a copiilor (Adelina intrase prima, cu examen) Dragos a fost cel care a propus sarbatorirea evenimentului.

Copiii erau admisi la aceeasi facultate si de patru ani isi impartaseau ca si noi, dealtfel, bucuriile si micile neimpliniri, fiecare avea acum relatii. Timpul era oportun: Dragos si Bogdan au venit fiecare cu cate un buchet de flori, impecabil imbarcati, totul era foarte bine pus la punct. Urma cererea mea in casatorie de catre Dragos. Dorea sa isi refacea viata si ma alesese pe mine sa ii fiu sufletul pereche.

La inceput am ezitat. Scopul, ziceam eu, intimidata ca o scolarita, era altul, dar cei doi copii s-au vorbit, cumparasera cu Dragos si inelul de logodna. Erau aproape 4 ani de cand ne cunosteam, vorbeam pe masura ce timpul trecea aproape zilnic, ne intalneam, in ultima perioada si la frma cand eu veneam in Bucuresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Ne-am casatorit in toamna aceluiasi an. Unii vor spune ca timpul era al copiilor, eu cred insa, ca fiecare om are o sansa. Suntem casatoriti de 5 ani si tot dragostea este aceea care ne leaga. Pentru Adelina a fost o lectie de viata, poate a invatat din gresala mea, iar pentru Bogdan, baiatul sau, casatoria nu a umplut, cu siguranta, golul pierderii mamei, dar l-a schimbat in bine. De multe ori vine, imi cere sfaturi, ma intreaba, ii cere sfatul Adelinei, uneori credem ca stiu mai multe decat noi.

A ramas insa acelasi baiat serios si stie, ca si fetita mea, ca viata nu este usoara. Ambii au terminat cursurile de master, au ramas apropiati ca niste frati si sper ca pentru ei viata sa fie o compensare a suferintei din copilarie. Poate noi ca oameni ignoram uneori destinul, insa, indubitabil, ca el este acea care ne guverneaza viata. Cine s-ar fi gandit ca mai poti iubi a doua oara si iata ca s-a intamplat, in sfarsit, intr-o zodie fericita....

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

O poveste de(spre) dragoste scrisa de Adela

Foto 1 si 2: Hepta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri