Peste 36% din copiii români trăiesc în condiții de sărăcie. Oferă-le un viitor mai bun alături de Zahăr Mărgăritar și Organizația Umanitară CONCORDIA!

14 Iulie 2022 publicat în Familie 37 share-uri

Realitatea în care trăiesc aproape jumătate dintre copiii din România este înfricoșătoare. 1 din 11 copii adoarme flămând, iar o bună parte din ei se luptă în fiecare zi cu sărăcia și condițiile grele de trai. Din lipsă de resurse, aceștia se îndreaptă spre abandon școlar și excluziune socială.

Și tu poți face o faptă bună în timp ce te bucuri de savoarea fructelor! Prin campania „Faci gem și faci bine”, Zahăr Mărgăritar susține și în acest an misiunea Organizației Umanitare CONCORDIA, aceea de a ajuta copiii vulnerabili să-și construiască o viață mai bună. Cu fiecare pachet de Zahăr Mărgăritar cumpărat, ești mai aproape de cei mici și poți vedea cum visurile lor devin realitate. Tu prepari ușor orice tip de sirop, folosind Zahăr Mărgăritar pentru sirop de plante sau cele mai aromate gemuri cu Zahăr Mărgăritar gelifiant și contribui la crearea unui viitor mai bun.

CONCORDIA luptă de 30 de ani pentru copilării fără griji

Încă de la înființare, Organizația Umanitară CONCORDIA și-a dedicat activitatea sprijinirii persoanelor aflate în nevoie, pentru a le oferi o viață mai independentă. A ajutat și susținut peste 10.000 copii, tineri și adulți din categorii dezavantajate și a derulat peste 24 proiecte cu impact pozitiv în comunitate. Alături de Zahăr Mărgăritar, organizația își propune să ducă misiunea mai departe și să ajute cât mai mulți copii defavorizați. Află toate detaliile despre activitatea CONCORDIA aici.

CONCORDIA desfășoară proiecte în București, în județul Prahova și în județul Dâmbovița și se adresează anual unui număr de peste 2.000 de persoane. Oferă case de tip familial, centre de zi pentru copii și familii, o școală primară, locuri de muncă în cadrul întreprinderilor sale de economie socială, consiliere pentru întreaga familie și apartamente sociale pentru o viață independentă. Mai mult, tinerii pot beneficia de o școală de meserii și job coaching, care să îi ghideze în viitorul lor de adulți. O astfel de locuință de tip familial este și Casa Caroline, unde 8 copii primesc zilnic hrană, cazare, asistență medicală și îngrijire permanentă, cu sprijinul Zahăr Mărgăritar.

Oferirea unui sprijin la nevoie poate contribui la crearea unor povești de succes în viața de adult.

Povești din CONCORDIA: Ionuț – fost elev al Școlii de Meserii CONCORDIA

Sursă foto si poveste: Organizația Umanitară CONCORDIA

După moartea mamei sale, Ionuț a ajuns în CONCORDIA datorită unchiului său. Aici a învățat foarte multe lucruri și s-a împrietenit cu ceilalți copii, pe care acum îi numește cu mândrie frați. Acesta și-a dorit dintotdeauna să învețe o meserie și să aibă o carieră frumoasă, așa că, după ce a absolvit, Ionuț a urmat cursul de ospătar la Școala de Meserii CONCORDIA.

Tânărul se bucură acum de un mediu prietenos de muncă la restaurantul unui cunoscut hotel din Predeal și recomandă tuturor experiența de învățare din CONCORDIA.

Sprijinirea celor aflați în dificultate ar trebui să fie responsabilitatea fiecăruia dintre noi, iar cu fiecare donație, putem împlini un vis. Pune vara la borcan și contribuie la o viață normală pentru copiii din România. Cumpără Zahăr Mărgăritar gelifiant și donează aici pentru a susține misiunea „Faci gem și faci bine”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri