Furie si frustrare provenita din incapacitatea de a-l transforma in barbatul visurilor tale. Lacrimi de crocodil si blamari ale soartei pentru ceea ce traiesti astazi. Gelozie si paranoia provenita din lipsa de incredere in tine si teama de a-ti pierde obiectul iubirii. Din nou frustrare pentru ca el fuge din ce in ce mai departe de tine.

Astazi iubesc viata pe care o traiesc! Ma accept si ma iubesc profund si in totalitate. Zambesc in fiecare zi si sunt impacata cu mine insami, inainte de a fi fericita in relatie. Sunt constienta de valorile mele, fac ceea ce imi place cu pasiune si nu renunt la individualitatea mea. Nu reprim niciodata emotiile care ma incearca, pentru ca ele provoaca boli fizice si mentale. Ma accept pe mine si ii accept pe ceilalti asa cum sunt. Zambesc in fiecare zi si ma indrept spre visurile mele.

Realitatea mea exterioara este frumoasa si plina de pace, pentru ca realitatea mea interioara o reflecta. Imi asum responsabilitatea pentru deciziile mele, sunt constienta de nevoile mele si aleg sa mi le satisfac. Sunt sincera si deschisa cu mine insami, iar inteligenta emotionala imi ofera posibilitatea de a experimenta mai multe emotii pozitive decat negative in viata mea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Am atras in viata mea un partener cu care am interese comune, un partener cu care pot discuta, in orice clipa, nevoile mele individuale si nevoile relatiei, si am spart tiparul de a atrage parteneri nepotriviti in viata mea.

Te avertizez, insa, ca este un drum pe care il parcurgi, si el merge dincolo de articolul pe care il citesti chiar in acest moment. Ceea ce stiu sigur e ca te doare, pentru ca am trait si eu aceasta boala si mai stiu ca detii resursele necesare pentru a face acest pas. Pentru ca meriti, indiferent de ce ti s-a spus de catre ceilalti, care doar isi proiecteaza temerile asupra ta, indiferent de contextul cultural in care traiesti, aceasta dependenta merge mai departe de relatiile tale si iti afecteaza intreaga viata.

Am incredere in tine si sunt aici pentru tine. Pentru ca am trait si iti pot spune ca, diferenta intre dependenta relationala si independenta relatioanala se aseamana cu diferenta intre viata si moarte.
Cum te poti vindeca? Cum te poti redescoperi si reafirma ca persoana? Care sunt pasii pe care e necesar sa-i parcurgi?

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

In primul rand, e esential sa recunosti ca nu poti controla boala. Oricat de mult ti-ai dori, nu e suficient sa spui: vreau sa ma vindec de dependenta relationala si acest lucru sa se intample. Nu e nimeni aici, recunoaste, déjà nu mai detii controlul. Fii sincera cu tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri