Furie si frustrare provenita din incapacitatea de a-l transforma in barbatul visurilor tale. Lacrimi de crocodil si blamari ale soartei pentru ceea ce traiesti astazi. Gelozie si paranoia provenita din lipsa de incredere in tine si teama de a-ti pierde obiectul iubirii. Din nou frustrare pentru ca el fuge din ce in ce mai departe de tine.

‘’Viata nu e ca in filme. Deci de unde atatea orgasme, de unde atatia baieti care sa te respecte, sa te aprecieze si sa te accepte asa cum esti...‘’ - am plonjat si eu, draga de mine. Model parental minunat, in care mama lupta pentru a pastra linistea in casa si tata reducea gandurile tuturor la tacere, platforma perfecta pentru ceea ce am devenit.

Femeie supusa, femeie care nu are incredere in capacitatile si valorile ei, astfel incat temerile ii guverneaza viata si o impinge din ce in ce mai mult in abisul disperarii. Bun. Acum iti voi etala toate calitatile reginei dramei pe care am ucis-o ulterior. Cum? Ramai in fata monitorului si vei afla. Sa incepem.

Poate ai auzit ca barbatii se plang ca femeilor nu le convine nimic, ca nu mai gasesc o data fermoarul de la gurita lor mirifica, si toata ziua arunca cu arcul sagetii de critica. De ce nu poti si tu sa te schimbi? De ce esti asa insensibil, cum poate sa nu-ti pese cand vezi cum sufar? Eu ti-am dat totul, inima mea, corpul meu, am renuntat pana sa si cred ca exista orgasm de dragul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Cum de nu imi spui unde mergi in fiecare secunda, cu cine te intalnesti, cum indraznesti sa vorbesti cu fostele iubite si ce intentii ascunse ai? Tu nu faci nimic pentru relatia asta. Eu trebuie sa ma lupt cu morile de vant, eu trebuie sa stau cu ochii pe tine, ca nu cumva sa calci stramb si mai mult decat atat, in loc sa petreci timp cu mine, tu mergi cu prietenii tai toata ziua?

Furie si frustrare provenita din incapacitatea de a-l transforma in barbatul visurilor tale. Lacrimi de crocodil si blamari ale soartei pentru ceea ce traiesti astazi. Gelozie si paranoia provenita din lipsa de incredere in tine si teama de a-ti pierde obiectul iubirii. Din nou frustrare pentru ca el fuge din ce in ce mai departe de tine. Abandonarea in alimente, substante de recreeere care provoaca dependenta, infidelitate provenite din refuzul realitatii si dependenta ta relationala.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Diagnostic: dependenta relationala cronica.
Simptome:

Obsesia fata de o relatie: Nu suport sa fiu singura, daca nu am un barbat in viata mea, se instaleaza disperarea.
Negarea gravitatii problemei: Nu e chiar asa grav, exista situatii si mai rele. Asta e, barbatii sunt barbatii, trebuie sa-i accepti si sa li te supui. Si, oricum, ma face si fericita 30 de zile pe an.
Wow, enorm nu-i asa?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri