Ne dorim ca macar o zi din zilele sfarsitului de an sa fie speciala, petrecuta doar alaturi de persoana iubita. Timpul este perfect pentru cateva zile in intimitate, doar voi doi. Vremea este rece si timpu-i de odihna, relaxare, timp de stat imbratisati, de vizionat filme, de depanat amintiri, de baut un vin fiert aromat...

Sarbatorile aduc spiritul bucuriei, al dragostei, iertarii, dar si al reuniunii familiale. De Sarbatori cu totii ne dorim sa fim in sanul familiei, acolo unde ne simtim iubiti, protejati si sustinuti. Insa cu toate acestea ne dorim ca macar o zi din zilele sfarsitului de an sa fie speciala, petrecuta doar alaturi de persoana iubita.

Timpul este perfect pentru cateva zile in intimitate, doar voi doi. Vremea este rece si timpu-i de odihna, relaxare, timp de stat imbratisati, de vizionat filme, de depanat amintiri, de baut un vin fiert aromat... Relatia poate fi mult aprofundata in aceste momente caci daca pana acum munca v-a tinut distantati oarecum, in aceste zile puteti petrece toate clipele impreuna sau chiar mai mult: puteti initia... logodna!

Sunt momentele perfecte sa va bucurati de timpul petrecut impreuna, sa puneti in aplicare toate planurile si dorintele avute, sa reaprindeti scanteia dragostei si a romantismului. De aceea, va propunem cateva trucuri pentru a va bucura de cele mai frumoase clipe impreuna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Rochita cea sexy...

Este important sa fii frumoasa in fata lui, de aceea chiar daca stati in casa spre exemplu aceasta nu inseamna ca vei purta trening, ci din contra, tocmai pentru ca intimitatea momentelor iti permite, imbraca o rochita sexy, un set de lenjerie intima atragator, un halat feminin, tine parul aranjat, toate acestea il vor aduce foarte aproape de tine. Micile picanterii mentin flacara dragostei.

Baile romantice

Pentru ca timpul este de partea voastra si nimic nu va poate deranja, fa-i o surpriza cu o baie romantica, cu lumanari si spuma, in care sa il astepti imbracata in ceva destul de... apetisant. Poate doua pahare de sampanie vor inflacara si mai mult atmosfera, precum si cateva picaturi aromate de uleiuri esentiale.

Alegeti atent locatia

Daca va hotarati sa plecati in calatorie, incercati sa alegeti locatia astfel incat sa va poata permite clipe de neuitat. Un semineu in care sa trosneasca usor lemnele si ale carui lumini sa se amestece in camera poate crea o atmosfera deosebit de frumoasa, iar voi infasurati intr-o patura in fata acestuia sorbind dintr-un ceai fierbinte... Mirosul de brad de la o crenguta si parfumul citricelor va vor duce cu siguranta in cea mai frumoasa atmosfera de sarbatori. Daca alegeti un restaurant, asigurati-va ca va puteti bucura de o cina romantica.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri