Intelege ca fiecare are dorinte si credinte despre ce inseamna a fi iubit. Examineaza care sunt asteptarile tale si apoi discuta-le deschis cu partenerul tau. E viata ta si ai sansa sa o traiesti asa cum vrei. E vorba de dragostea ta, aloca-ti timp si energie pentru a identifica sursa surprizelor din viata ta.

‘’Nu putem discuta despre asta’’

De fiecare data cand abordati un anumit subiect se transforma intr-o cearta. In mintea ta iti propui ca data viitoare sa eviti acest subiect ca sa nu va certati.Nu iti doresti conflictul. Crezi ca cearta reprezinta o amenintare pentru relatia ta? Vrei sa ramaneti impreuna si consideri ca daca va certati ar putea duce la o despartire. Si asa eviti, inca un subiect, si inca un subiect si acea lista cu ‘’nu atinge subiectul’’ devine din ce in ce mai numeroasa. Si pe masura ce lista creste simti ca nu mai puteti discuta despre nimic. Va simtiti distant si detasati. Incepi sa te intrebi cat timp mai puteti trai in acest mod. Linistea se instaleaza din ce in ce mai puternic.

Intrebari ajutatoare:

Examineaza -ti credintele despre cearta si iubire. Ti-e teama sa fii ranita in relatie? Daca nu esti de acord cu cineva inseamna pentru tine neaparat sentimente ranite ale cuiva? Daca simti asta, gandeste-te de ce? Cum ai putea proceda altfel? Te limitezi in vreun fel cand esti cu iubitul tau? Ce crezi ca s-ar intampla daca l-ai lasa sa vada cine esti cu adevarat? Vorbeste cu partenerul tau despre gandurile si sentimentele tale, pastrandu-ti concentrarea pe ceea ce zici nu pe comportamentul lui. Evita sa folosesti cuvantul acuzator ‘’TU’’… Tu niciodata… Tu intotdeauna…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Incearca:

Cand Tu… ma simt… Invata sa-ti accepti partenerul asa cum e invatand sa te accepti pe tine asa cum esti. ‘’Ar fi mai simplu daca as lua-o de la inceput cu altcineva’’. A trecut ceva timp si amandoi ati construit un imperiu al minciunii. Unele mici, altele mai mari. Nu sunt practice minciuni, ci doar sentimente si ganduri neimpartasite, reprimate.

Intentia a fost sa nu-l ranesti pe El si sa-l protejezi impotriva suferintei. Insa acum problemele sunt coplesitoare si nu puteti discuta despre ele deoarece déjà ati stabilit un model de comunicare in trecut. Te gandesti ca ar fi considerabil mai simplu sa pui bazele unui inceput cu un nou partener. Unul cu care poti fi tu insati fara temeri.

Intrebari ajutatoare:

Vezi adevarul ca fiind nu chiar mai buna solutie in anumite moment in relatia ta? Daca da, de ce? Gandeste-te cu ce il minti pe partenerul tau? Ce s-ar intampla daca i-ai impartasi ce ai invatat? Care e cel mai rau lucru care s-ar putea intampla? Esti capabila sa-ti asumi responsabilitatea?

EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri