Daca ar fi sa plec eu vreodata, nu as fi decat o femeie fara discernamant si judecata, inconstienta de ceea ce a pierdut. Daca ar fi sa pleci tu vreodata, nu ai fi o fire indrazneata si curajoasa, boemul ratacit care a ales sa faca un gest dramatic. Daca ar fi sa plec acum de langa tine, nu as fi decat o femeie care tocmai si-a pierdut fericirea.

Mi-ai promis mie, femeie slaba, ca ma protejezi de tot raul, ca ma sprijini mereu si neconditionat si iata-ma aici, acum, intrebandu-ma daca singura, fara tine, as putea sa ma descurc. Mi-ai promis ca fara mine nu ai putea sa traiesti, dar pe zi ce trece ma conving ca barbatii isi sunt suficient siesi pentru a face dintr-o existenta banala una frumoasa si reala. Mon cher, mi-ai jurat ca doar eu te fac senin si fericit, dar constat ca orice lucru lumesc -o sticla rece de bere, o minge rotunda, un joc scurt pe calculator, o discutie seaca cu un amic, o poza deocheata cu un trup fals sau placut de femeie, toate acestea te rup total de griji. Atunci nu ai nevoie de nimeni, nici macar de mine ca sa fii fericit. Copil in lumea ta de jucarii, tu ai avea un sens complet si fara mine, ai putea in continuare sa existi placut...

M-ai promis ca nu o sa ma faci niciodata nefericita si iata-ma in aceasta dimineata, cand nu esti aici, cum sunt cea mai amarata femeie de pe pamant. Si doar pentru ca esti plecat, ca existi temporar in alta parte..

Mi-ai spus ca nu o sa te deranjeze cand ridurile or sa-si faca aparitia, ca tu o sa ma iubesti oricum, insa iata cum imi aplic cu constiinciozitate, pas cu pas, tratamentul zilnic pentru a le intarzia cat mai mult cu putinta. Iar tu, cu ridurile tale mijind in colt de gura, in ciuda mea si a naturii, devii pe zi ce trece mai atragator. Mi-ai promis ca niciodata nu o sa fiu trista din cauza ta, insa problemele tale au devenit de mult ale noastre. Motive de intristare de doua ori in plus. Mi-ai promis ca nu vrei sa-mi schimb niciodata frumusetea, dar voila... cum stau la coafor docila si zambind gandului ca da, de data aceasta, o sa te surprind placut. O sa-ti par de zece ori mai frumoasa.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Mi-ai spus ca prietenia conteaza inainte de toate, insa de mult timp pun iubirea ta in locul ei, fara sa stau prea mult pe ganduri, fara sa-mi para de ceva rau. Prietenii nu tin decat partial de rost, de sens si de lumina. Mi-ai promis ca ma iubesti neconditionat, dar daca mi-as lua saptamani la rand concediu conjugal - sosete aruncate prin casa, puhoi de camasi punga in cosul de rufe, gunoi nedus, facturi neplatite, daca nu as clati cada dupa ce fac dus, daca as uita sa-l iau pe Tibi de la scoala- oare m-ai mai iubit la fel de mult? Daca ar fi sa plec eu vreodata, nu as fi decat o femeie fara discernamant si judecata, inconstienta de ceea ce a pierdut. Daca ar fi sa pleci tu vreodata, nu ai fi decat o fire indrazneata si curajoasa, boemul ratacit care a ales sa faca un gest dramatic. Daca as vrea sa plec acum de langa tine, nu as fi decat femeia care tocmai si-a pierdut fericirea si sensul de a fi.

Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri