Iubirea neconditionata si sacrificiul de sine sunt doua lucuri distincte. Invata sa te iubesti pe tine pentru a putea experimenta relatii sanatoase si a primi iubirea sanatoasa care nu are nimic de-a face cu manipularea.

Iubirea nu se masoara in doza de suferinta, iubirea nu se masoara in compromisurile pe care le faci si nesiguranta ta se transmite prin aer. Ai sa continui sa duci aceeasi viata pana cand nu te intorci spre tine si gasesti cauza care te faci sa fii atrasa mereu de acelasi gen de relatii interumane. E important sa inveti sa te iubesti pe tine, sa ai grija de nevoile tale si sa incepi sa fii sincera cu tine. Fie ca esti iubita, mama, amanta iluzia recompensei pe care o astepti nu se va indeplini niciodata pe drumul sacrificiului.

Invata sa te iubesti pe tine pentru a putea experimenta relatii sanatoase si a primi iubirea sanatoasa care nu are nimic de-a face cu manipularea. Esti frumoasa, esti demna de iubire, si ai acest drept prin nastere. Iubirea neconditionata si sacrificiul de sine sunt doua lucuri distincte. Daca ma iubesc pe mine sunt capabila sa ofer iubire celor din jurul meu insa fara a aduce prejudicii propriei persoane.

Imi amintesc acum de o poveste pe care vreau sa ti-o spun si care pe mine m-a pus pe ganduri. Au fost o data un barbat si o femeie. Cei doi se iubeau, se respectau si se apreciau pentru ceea ce sunt. Se distrau si se bucurau de timpul petrecut impreuna. Nu exista invidie, gelozie si nici o incercare de control a celuilalt. Intr-o zi inima barbatului era atat de plian de iubire incat un miracol s-a intamplat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Cand a privit spre cerul frumos in noapte a zarit cea mai stralucitoare stea. Dragostea lui era atat de mare ca steaua inceput sa coboare si s-a asezat in palma lui. In acel moment sufletul lui s-a contopit cu acea stea. Era atat de fericit ca abia astepta sa se duca la femeia iubita si sa puna steaua in palma ei.

Totusi cand acesta a ajuns si a pus steaua in mainile fetei, ea a simtit un moment de indoiala. Aceasta dragoste era coplesitoare. In momentul cand a simti asta, steaua a cazut din pama ei si s-a spart intr-un million de bucatele. Barbatul a avut inima franta si a jurat ca dragostea nu exista, in acelasi timp si fata a avut acelasi sentiment pentru ca pierdut paradisul pe care l-a avut o data datorita unui moment de indoiala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri