Iubirea neconditionata si sacrificiul de sine sunt doua lucuri distincte. Invata sa te iubesti pe tine pentru a putea experimenta relatii sanatoase si a primi iubirea sanatoasa care nu are nimic de-a face cu manipularea.

Poate cand ai fost copila, nu ai avut parte de atentie, nu a avut parte de iubirea unuia din parinti si ai facut tot ce ai stiut tu ca sa le atragi atentia. Faptul ca nu te-ai simtit iubita de cei din jurul tau a dat nastere unu sentiment coplesitor undeva in inconstientul tau ca nu esti demna de iubire, si ca pentru a obtine aceasta iubire, e necesar sa te lupti, si sa suferi.

Ai cautat indelung in trecutul tau semnele de afectiune, cuvintele care sa-ti confirme nevoia acuta de dragoste, insa acolo unde ai cautat ai gasit doar oameni care ti-au adancit indoielile. Eu sunt vinovata pen tru ca parintii mei nu ma iubesc si trebuie sa lupt sa le fac pe plac astfel incat ei sa ma iubeasca. Nu conteaza ce vreau eu, important e sa obtin ce imi lipseste.

Imbratisarile, actele de tandrete au fost un vis pentru tine si traiesti cu impresia ca pentru a ajunge acolo trebuie sa lupti, sa suferi, sa plangi si sa faci tot ceea ce crezi ca e necesar sa-I faci sa te iubeasca. Sau poate, a devenit tu insati parinte pentru fratii tai mai mici si sentimentul de protectie si ocrotire se reflecta acum in comportamentul tau. Tu esti responsabila pentru viata celor de langa tine ca urmare trebuie sa faci totul pentru ei. Ma intreb unde esti tu in povestea asta?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții

De ce nu iti dai seama ca nimeni nu se gandeste la tine si continui sa dai mai mult decat ti se cere pentru a umple golul din interiorul tau?

Trezeste-te. Nimeni nu iti va face statuie. Daca tu nu te ocupi de sufletul tau, nimeni nu o va face, daca nu inveti sa te iubesti pe tine si ai sa continui sa fii o martira, ultima care va fi fericita esti tu. Sa te sacrifici pentru ceilalti te priveaza de orice responsabilitate. Tot timpul vei avea o scuza si vei putea spune ca ai facut totul, ca ai dat totul si ca numai el e vinovat pentru toata nefericirea ta.

Din pacate asa cum te vezi tu asa te vad si ceilalti si daca te-ai obisnuit sa faci orice pentru a le face pe plac celorlati, iti vor cere din ce in ce mai mult. Sa nu crezi ca cineva se va gandi la tine, sa nu crezi ca vor face acte de caritate pentru tine sau vor aprecia ce le dai in plus. Fiecare isi ia atat cat are nevoie din orice.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! De purtat: 10 fuste cochete cu aspect satinat pentru această primăvară! ORA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI, din 2 aprilie, la Metropola TV

Daca tu vrei sa te sacrifici in continuare crezand ca doar asa esti demna de iubire, te inseli amarnic. Esti minunata si ai dreptul sa fii fericita. Nimeni nu iti va da o alta viata, nimeni nu e responsabil pentru ceea ce experimentezi, tu esti singura stapana pe alegerile tale. Stii unde te indrepti? Iti spun eu, vei continua sa ramai in nefericirea ta, in reprimarea devaratelor tale nevoi si nimeni nu va aprecia asta, ba mai mult decat atat te vei umple mereu si mereu de frustrari si de indoieli. Temerile vor face partea din masa ta zilnica si totul se va refecta asupra celor din jur.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri