10 Decembrie 2020 publicat în Familie 10 share-uri

La radio se aud colinde, primii fulgi de zăpadă ne întâmpină, iarna se instalează și în sfârșit cea mai așteptată sărbătoare din an se apropie: Crăciunul. Este acea perioadă în care ne gândim la toți cei dragi și vrem să le mulțumim pentru toate clipele frumoase petrecute împreună, oferindu-le cel mai potrivit cadou.

Crăciunul înseamnă motiv de bucurie, de zâmbete și revedere, de iubire și grijă pentru toți cei pe care îi purtăm în suflet. Nu este doar o sărbătoare, ci o stare de spirit, prilej în care toți cei dragi se adună la aceeași masă și trăiesc bucuria de a dărui.

Iar când simțim toate aceste emoții, ne dorim să alegem cele mai potrivite cadouri pentru a-i surprinde pe cei ce îi iubim, pentru a le stârni zâmbete și a le transmite toată grija noastră. Căci, în spatele fiecărui cadou, stau emoțiile noastre, respectul și dragostea ce le-o purtăm.

Parcă nimic nu ne bucură mai mult ca nerăbdarea și încântarea împărtășite atunci când dăruim și primim cadouri. Nu este tocmai ușor să facem cea mai potrivită alegere, prin care încercăm să îi arătăm persoanei dragi cât de importantă este pentru noi, oferidu-i un cadou special selectat pentru nevoile și dorințele acesteia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Cadourile de Crăciun NIVEA s-au născut tocmai din dorința de a ne ajuta să-i surpindem pe cei apropiați cu cadoul potrivit, menit să ofere un moment de bucurie și încântare, de răsfăț și încredere.

An de an, NIVEA lansează colecția de cadouri pentru Crăciun, împachetând de sărbătoare cele mai potrivite combinații de produse, astfel încât să mulțumească orice preferință. Indiferent de vârstă, stil și obiceiuri, în nouă colecție de cadouri NIVEA vom găsi, cu siguranță, combinația potrivită pentru fiecare.

Alege cadoul potrivit de la NIVEA

Disponibile în peste 20 de variante, NIVEA a creat cadouri potrivite pentru fiecare persoană importantă din viața ta.

Îngrijire specializată: Pachet cadou NOVEA Q10 ANTI-AGE KIT

Oferind o îngrijire hidratantă și revitalizantă pentru ten și mâini, acest cadou împachetat într-un portfard modern și feminin oferă îngrijirea zilnică pentru orice femeie. Crema de zi pentru ten și cea pentru mâini sunt imbogățite cu coenzima Q10, iar apa micelara este destinată îngrijirii tenului sensibil.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Pachetul conține:

  • NIVEA Q10 CREMĂ DE ZI ANTI-RID 50ML
  • NIVEA Q10 CREMĂ DE MÂINI ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE 100ML
  • NIVEA APĂ MICELARĂ TEN SENSIBIL 100ML

Pachetul cadou NIVEA BLACK & GOLD

Un cadou potrivit femeilor care iubesc machiajul și aleg să își exprime stilul vestimentar, chiar și când petrec sărbatorile acasă, lângă toți cei dragi. Pachetul conține apă micelară waterproof NIVEA MicellAIR Expert și deodorantul Black & White – pentru un look desăvârșit oriunde s-ar afla.

Pachetul conține:

  • NIVEA BLACK MICELLAIR SKIN BREATHE EXPERT APĂ MICELARĂ 400ML
  • NIVEA BLACK&WHITE INVISIBLE SILKY SMOOTH DEODORANT ROLL-ON 50ML

Momente de răsfăț: Pachetul cadou NIVEA FRESH & FRUITY

Pentru o piele îngrijită, catifelată și răsfățată! Acest cadou oferă momente de bucurie și prospețime, conferind o îngrijire delicată a pielii în fiecare zi. Gelul de duș Fresh Blends și loțiunea de corp cu flori de cireș & ulei de jojoba încântă simțurile și oferă o senzație de prospețime și încredere.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Pachetul conține:

  • NIVEA LOȚIUNE DE CORP OIL IN LOTION CHERRY BLOSSOM 200ML
  • NIVEA GEL DE DUȘ FRESH BLENDS ZMEURĂ, AFINE ȘI LAPTE DE MIGDALE 300ML

Pachetul cadou NIVEA CARE & ROSES

Acest cadou inspiră romantism, grijă și tandrețe. Gelul de duș răsfață pielea prin spuma sa delicată, în timp ce parfumul petalelor de trandafir relaxează simțurile. Pentru a întregi ritualul de îngrijire și prospețime, setul este îmbogățit cu o cremă pentru ten și deodorantul NIVEA SPRAY FRESH NATURAL.

Pachetul conține:

  • NIVEA CREMA CARE 50ML
  • NIVEA DEODORANT SPRAY FRESH NATURAL 150ML
  • NIVEA GEL DE DUȘ CARE&ROSES 250ML

Îngrijire bărbătească: Setul cadou GREEN ENERGY

Parfumul inens masculin ce durează întreagă zi și gelul de duș revigorant promit transformarea rutinei zilnice de îngrijire în adevărate momente de răsfăț.

Pachetul conține:

  • NIVEA MEN GEL DE DUȘ ENERGY 250ML
  • NIVEA MEN DEODORANT SPRAY DEEP AMAZONIA 150ML

Pachetul cadou NIVEA SENSITIVE SHAVE MASTER KIT

Bărbieritul nu a fost niciodată mai plăcut, mai confortabil și delicat. Kitul Sensitive Shave Master este potrivit fiecărui bărbat, conțînând gel de ras pentru ten sensibil, balsam after shave și crema de îngrijire zilnică pentru bărbați.

Pachetul conține:

  • NIVEA MEN SENSITIVE AFTER SHAVE BALSAM 100ML
  • NIVEA MEN SENSITIVE GEL DE RAS 200ML
  • NIVEA MEN CREME 30ML

Cadouri premium pentru bărbați: Pachetul cadou NIVEA TOOLBOX

Destinat bărbaților activi și întreprinzători, acest cadou TOOLBOX conține toate „uneltele” necesare îngrijirii zilnice, fiind practic și la îndemână chiar și în călătorii.

Pachetul conține:

  • NIVEA MEN GEL DE RAS SILVER PROTECT 200ML
  • NIVEA MEN CRÈME 150ML
  • NIVEA DEODORANT ROLL-ON BLACK&WHITE POWER 50ML
  • NIVEA MEN GEL DE DUȘ ACTIVE CLEAN 250ML
  • NIVEA MEN ȘAMPON ACTIVE CLEAN 250ML

Pachetul cadou NIVEA SENSITIVE PREMIUM

Acest kit este special creat pentru pielea și tenul sensibil al bărbaților, conferind o ongrijire delicată, protecție și hidratare intensă.

Pachetul conține:

  • NIVEA MEN SENSITIVE AFTER SHAVE BALSAM 100ML
  • NIVEA MEN SENSITIVE GEL DE RAS 200ML
  • NIVEA MEN GEL DE DUȘ DEEP 250ML
  • NIVEA MEN DEODORANT SPRAY BLACK&WHITE POWER 150ML

Știm că alegerea cadoului potrivit reprezintă o adevărată provocare. Fie că dorești să le oferi momente speciale mamei, iubitei, surorilor sau prietenelor ori cauți inspirație pentru un cadou potrivit bărbaților, poți alege îngrijirea desăvârșită cu noua colecție de cadouri NIVEA exclusivă pentru sărbători. Descoperă întreagă Gama de cadouri NIVEA pentru toți cei dragi vizitând nivea.ro

Sursa foto articol: By Lucky Business/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri