"E foarte greu sa propui retete de comportament sau, mai rau, sa te comporti ca si cum cea aleasa de tine e general valabila! Intr-adevar, oamenii sunt diferiti si actioneaza diferit. Eu, una, nu as ierta niciodata o abatere de la reguli, mai ales daca sunt stabilite de la inceput.

Barbatii au instincte si actioneaza sub imboldul acestor instincte. Important e sa nu iti cauti tu vina. Invata sa-ti pese mai putin de el, de relatie, sa nu mai fii dependenta afectiv. Nu inseamna ca nu tii la el, dar nu trebuie intotdeauna sa-i arati. Siguranta ta de sine o va simti si il va deranja mai mult decit orice scandal. Doar astfel va intelege ca a pierdut. Cu cat esti mai puternica cu atat mai bine, cu cat esti mai independenta cu atat mai bine, cu cat te vei ocupa de tine mai mult si mai bine. Faptul ca nu va mai fi buricul pamintului si nu te mai invarti in jurul lui il va determina sa vina el la tine, incercand sa repare relatia. Nu interveni, fa-te ca nu intelegi asa cum si ei stiu sa se faca ca nu pricep, si lasa-l sa se descurce singur."

pam: "Fiecare persoana are modul sau de a gandi. Inainte de a reactiona intr-un mod pe care este posibil sa-l regreti ulterior, trebuie sa te intrebi daca tu ai gresit cu ceva in relatie, daca ai acordat destul timp persoanei de linga tine. Daca nu ai gresit cu nimic vorbeste cu el/ea, afla motivul pentru care te-a inselat in cazul in care mai vrei sa continui relatia. Scenele mari de gelozie sub sub nivelul tau de demnitate si orgoliu."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

crazygirl: Cum reactionam cand aflam ca ne insala? Foarte simplu... Fiecare in modul lui. Eu, cel putin, mi-as vedea de viata mea si nu as mai acorda niciodata o a doua sansa. De obicei, nu acord o sansa in plus celor care mi-au gresit, tradandu-mi sentimentele si increderea".

crin: Depinde de personalitatea, de sentimentele si de modul in care fiecare persoana poate si stie sa ierte. Cand sunt inselati, prima reactie a persoanelor in cauza este aceea de a crede ca acesta este un sfarsit de relatie. Altii sunt convinsi ca pot inchide ochii, ierta si merge mai departe. Eu cred ca depinde doar de noi daca iertam sau nu pe cel care ne insala."

ivmiro: Consider ca atunci cand suntem inselati suntem in aceeasi masura vinovati ca si cel care ne insala. De ce? Daca in relatie avea ceea ce-si dorea, persoana in cauza nu mai insela. Principalul vinovat este este lipsa comunicarii. De teama de a nu fi parasiti, ne este teama sa spunem ce nu ne place in relatia noastra sau ce ne dorim cu adevarat de la aceasta relatie. Vinovati sunt si cei care insala si cei care sunt inselati".

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri