daca el este fericit cu tine, te va face si pe tine fericita cu el!

"Cine nu ma vrea, nu ma merita!" O fraza simpla… Dar cata complexitate poate ea ca sa ascunda! Am auzit-o rostita candva, undeva..., aiurea, la o emisiune tv oarecare. Fara sa vreau m-am trezit raportand viata oamenilor la aceasta fraza. Fara sa vreau, gandurile mi-au alunecat pe calea amintirilor asa cum vin ele: bune sau rele, citite, auzite, vazute ori poate chiar traite aievea de mine.

Cate dintre femei nu au fost “rasplatite” pentru iubirea lor fata de cel ales cu un divort rascolitor cu efect devastator pentru eterna – de el indragostita. De cate ori, astfel de femei, adevarate eroine, in sensul bun al cuvantului, nu si-au sacrificat timpul lor liber venind de la serviciu si odata ajunse acasa, ca prin minune, s-au scuturat de toata aceasta oboseala si au avut cel mai mult timp liber din lume pentru familia lor? Oboseala a disparut ca prin farmec si, odata cu ea si intrigile unor colegi invidiosi, rautatile clientilor nemultumiti sau mustrarile necuviincioase, deplasate, uneori nedrepte ale unor sefi ”plini de ei”. Ei bine, toate acestea au ramas dincolo de usa de la intrare a locuintei, dupa ce aceasta s-a inchis in urma sa.

Odata patrunsa in casa, aceasta femeie incepe sa deretice, sa curete, sa aranjeze lucrurile ravasite sau aruncate de copii in iuteala lor copilareasca, inabusindu-si bombanelile cu un zambet visator adresat in gand strengarilor dezordonati. Apoi baga rufe la spalat si pune copiii sa-si faca lectiile, mustruluindu-i si dandu-le sfaturi , timp in care, ca un adevarat magician gaseste timp sa mai si gateasca pentru intreaga familie. Face adevarate minuni culinare de care copiii isi vor aminti toata viata caci in ea, pe langa ingrediente alese dupa criteriul banilor si al calitatii, adauga un plus de dragoste si ingeniozitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Si.. toate astea, singura. Pentru ca in cele mai multe cazuri, jumatatea ei, alaturi de care a decis sa-si uneasca destinele, jurandu-si reciproc sa fie sprijin la rau si la bine unul celuilalt, dupa o zi chinuitoare si lunga ca o pomana petrecuta la job socoate ca e momentul sa se destinda la un pahar cu prietenii. El e barbat. Trebuie sa iasa cu alti barbati. Sa se relaxeze, sa guste din plin continutul unei halbe cu bere. Cu atat mai bine daca lui ii pica si vreo draguta in plasa... o gasculita visatoare ce se va lasa sedusa de multele dovezi verbale de iubire de necuprins. El are tot dreptul sa se simta barbat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri