Femeia seminarcisista vrea sa faca din tine oglinda ei in care sa se admire, sa se infrumuseteze, sa-si confirme calitatile, sa-si poata asigura succesul, sa capete incredere in ea insasi, desi tine cu orice pret sa-ti demonstreze contrariul.

Daca ai fost insa sedus si abandonat de o femeie seminarcisista, daca ti se pare ca este distanta sau daca esti nevoit sa ii suporti crizele de personalitate de ceva ani incoace, o sa te impinga curiozitatea sa citesti inainte. Femeia seminarcisista era prea perfecta ca sa fie pentru o viata intreaga. Am uitat... daca din cauza ei ai ajuns sa crezi ca tu ai o problema... si ai, intr-adevar, doar i-ai permis sa devina viata ta, ai ajuns sa ii faci toate mofturile, sa ii satisfaci capriciile, sa-i gadili orgoliul, sa o asiguri neincetat ca nu are niciun motiv sa invidieze mai toate femeile din jur. Femeia seminarcisista vrea sa faca din tine oglinda ei in care sa se admire, sa se infrumuseteze, sa-si confirme calitatile, sa-si poata asigura succesul, sa capete incredere in ea insasi, desi tine cu orice pret sa-ti demonstreze contrariul. Ea???... Ea sa aiba nevoie de aprobari si certificari? Nu o sa-ti recunoasca niciodata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Probabil va intrebati ce cauta aceste randuri destinate barbatilor intr-o revista adresata femeilor. Este poate un soi de apel ca tu sa nu devii o astfel de femeie.

Denis


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri