Barbatul matur este asociat cu barbatul puternic, cu barbatul care va propulsa femeia in centrul atentiei celorlalti, cu barbatul care nu face sa sufere.

Pe lumeaemica.ro, in cadrul forumului se discuta despre maturizarea nesincrona a barbatilor si a femeilor. Cine se maturizeaza mai greu: barbatii sau femeile? Iata ce au raspus unii dintre utilizatorii de pe lumeaemica.ro.

indianul: "Maturitatea unui barbat este influentata si de anturajul acestuia, de influenta parintilor asupra comportamentului adultului, dar si de modul de a privi realitatea in adevaratul sens al cuvintului."

"Alegerea de a fi imatur este cea mai simpla optiune pe care ar putea un barbat sa o faca. Imaturitatea inseamna de fapt fuga si neasumarea de responsabilitati. Nu ai responsabilitati, nu dai explicati, nu ai asteptari. A fi imatur este o optiune comoda si convenabila a multor barbati, dar noi femeile ii iubim asa cum sunt. Si noi la randul nostru avem momente cand preferam imaturitatea.", spune un alt utilizator.

Me2: "Barbatii sunt imaturi tocmai pentru ca voua, femeilor, va place sa admirati caracterul copilaros al unui barbat si oricat ne-ati reprosa acest "defect", imaturitatea este de fapt lucrul care va atrage cel mai mult la noi. Noi, barbatii, privim lucrurile mai degajati decat voi, femeile. Nu facem o furtuna intr-un pahar cu apa, nu ne panicam la cea mai mica problema si poate de aici impresia de imaturitate. Acest lucru nu inseamna ca nu suferim sau ca nu ne ingrijoreaza o anumita problema. O tratam insa mai degajati si aparent in gluma! Repet: aparent! In fond insa, suntem la fel de speriosi ca si voi, dar niste actori mai buni. Ca idee finala: jucam mai bine teatru decat femeile.

bazil: "Nu stiu daca barbatii se maturizeaza mai greu decat femeile. Maturizarea nu este determinata in mod necesar de varsta, ci depinde de fiecare persoana in parte, de personalitatea sa, de situatiile de viata problematice care te forteaza sa actionezi intr-un fel sau altul sau de mediul in care traiesti, te dezvolti si evoluezi."


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri